1. HMNL | Božo Sučić novo pojačanje Studenata!

Nakon što su tijekom ovog prijelaznog roka iz MNK Splita u gradskog rivala AFC Universitas prešli Jakov Hrstić i Filip Kosor, to je isto napravio još jedan igrač. Naime, Božo Sučić će biti novo ime u svlačionici splitskih Studenata! S obzirom da je nastupao za splitsku sveučilišnu futsal reprezentaciju i igrao s većinom igrača Universitasa, neće mu biti problem prilagoditi se u novom klubu.

⚽ Božo Sučić⚽⏳ Sezona se opasno bliži i misli su nam maksimalno usmjerene prema parketu i igračkom kadru trenera…

Objavljuje AFC Universitas – SplitSrijeda, 16. rujna 2020.

Božo Sučić je rođen 5. kolovoza 2000. godine te je cijelu svoju dosadašnju karijeru proveo u Splitu u koji je došao krajem 2016. godine. Igra na poziciji desnog beka. Pamtimo ga i kao člana srebrne mlade reprezentacije s Europskog prvenstva za mlade do 19 godina na kojem je zabio i tri pogotka (dva protiv Nizozemske i jedan protiv Ukrajine) te bio najbolji strijelac reprezentacije. Ukupno je nastupio 10 puta za mladu reprezentaciju te pored tri navedena pogotka zabio još jedan, Makedoniji, u veljači prošle godine. Osvojio je sa Splitom i jedno kadetsko te dva juniorska prvenstva.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

FUTSAL WEEK | Remi Hrvatske i Ukrajine

U susretu 2. kola “Futsal Week” turnira U19-reprezentacija koji se održava u Poreču, Hrvatska i …

FUTSAL WEEK | U19-reprezentacija bolja od Crne Gore!

Hrvatska U19-reprezentacija pobjedom je otvorila “Futsal Week” turnir koji se od 15. do 20. lipnja …