1.HMNL | Božović novi trener Novog Vremena!

Srpski stručnjak Ivan Božović novi je trener makarskog Novog Vremena! Vijest je to koju su danas potvrdili iz našeg prvoligaša i viceprvaka države. Vijest je na svom Facebook profilu podijelio i sam Božović.

Makarani su u službenoj objavi naveli kako je riječ o vrlo uspješnom treneru iza kojeg su veliki rezultati na klupskom i međunarodnom planu. Božović je trenersku karijeru započeo u kragujevačkom Ekonomcu gdje je proveo 10 godina (2004-2014) te stekao potpunu afirmaciju i trenersko ime. S Ekonomcem je Božović pet puta igrao u Elitnoj rundi UEFA Futsal Cupa te je upisivao pobjede i protiv renomiranih europskih momčadi. Nakon odlaska iz Ekonomca Božović preuzima makedonski Železarec s kojim je također ostvario plasman u Elitnu rundu UEFA Futsal Cupa. Obavljao je i dužnost izbornika Makedonije. Vodio je još i češku Slaviju i Mostar SG s kojim je prošle sezone osvojio prvenstvo i kup Bosne i Hercegovine.

Ivanu Božoviću ovim putem želimo mnogo sreće i uspjeha na klupi makarskog prvoligaša!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

POST FESTUM | Dva izdanja Hrvatske za 3 boda protiv Poljske

Pobjedom 3:1 protiv Poljske na otvaranju Europskog prvenstva Hrvatska je osvojila izuzetno bitna 3 boda …

EURO 2022. | Španjolska nadigrala Bosnu i Hercegovinu!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je od Španjolske u svom premijernom nastupu na Europskom prvenstvu. …