Fabet kladionica

1.HMNL | Ćubelić i Vrgorac prekinuli suradnju!

HMNK Vrgorac je večeras na svojim službenim stranicama objavio prekid suradnje s Krešimirom Ćubelićem, trenerom koji je na klupi “Nebeskoplavih” bio protekle dvije sezone. Iz kluba najavljuju kako će tijekom narednih dana obavijestiti o novom treneru, a očekuje nas i informacija o sljedećem trenerskom angažmanu Ćubelića.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba i tekst

Krešimir Čubelić rođen je 16. kolovoza 1974. godine te je bio kapetan i ikona splitskih Mejaša, gdje je po okončanju igračke karijere započeo svoj trenerski put. Krajem sezone 2009/2010 Čubelić je na klupi splitskog ‘Diva iz predgrađa’ naslijedio Mladena Pericu-Štrlu, a već sljedeće sezone s Mejašima je izborio plasman u polufinale doigravanja, gdje je bolji bio Kijevo Knin. U sezoni 2016/2017 Čubelić je bio trener Hajduka s kojim nije uspio ostvariti plasman u 1.HMNL. Nakon toga Čubelić se vraća u Mejaše gdje je bio sve do 2019. godine kada prihvaća poziv iz Splita da bude pomoćni trener Teu Strunji. Odlazak s klupe Tea Strunje povukao je tada sa sobom niz drugih odlasaka, pa tako i Čubelićev. Prije dvije godine prihvatio je poziv iz Vrgorca te se u klubu zadržao sve do danas. Vrgorac će tako u idućoj sezoni voditi novi trener, a pred Ćubelićem je novi izazov u karijeri. Kada budu poznati detalji o novom treneru Vrgorca te novoj Ćubelićevoj destinaciji pravovremeno ćemo Vas obavijestiti.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Danas započinje završni turnir EURO-a za žene!

U portugalskom Gondomaru danas započinje završni turnir Europskog prvenstva za žene! Uz reprezentaciju domaćina, za …

Juraj Grizelj nakon 4 godine odlazi iz Olmissuma!

Juraj Grizelj više nije izvršni direktor Olmissuma! Vijest je to koja je u kasnim sinoćnjim …