Fabet kladionica

1.HMNL | Dario Šestić u Novom Marofu!

Dario Šestić novi je igrač Novog Marofa! Dugogodišnji igrač Nacionala tako je nakon Dine Kovača postao novi igrač koji je iz redova jesenskog prvaka prešao u Novi Marof. Šestića se kroz proteklo razdoblje ponajviše povezivalo s Futsal Dinamom i Split Tommyjem, no na koncu je ovaj 24-godišnjak pristupio Novom Marofu, te će im zasigurno predstavljati veliko pojačanje u borbi za opstanak.
U jesenskom dijelu sezone Šestić uživao veliko povjerenje trenera Roberta Grdovića. Sa skromnom minutažom Šestić zasigurno nije bio zadovoljan, no znakovito je da se i uoči sezone Šestića povezivalo s odlaskom iz Nacionala (u Split Tommy). Odlazak je pak prolongiran za nekoliko mjeseci, a Šestić je na koncu završio u Novom Marofu što nam je i osobno potvrdio u kratkom razgovoru.

“U Nacionalu je došlo do zasićenja, jer nisam bio zadovoljan sa nekim stvarima o kojima ne bih u javnosti, te sam morao promijeniti sredinu. Imao sam par ponuda te jednu inozemnu, ali sam se ipak odlučio za Marof. Kefa je bio najuporniji i najkonkretniji i brzo smo se dogovorili. Protiv Splita nemam pravo nastupa, ali sam uvjeren da ćemo Kovač i ja pomoći klubu u ostvarenju ovogodišnjih ciljeva.”

Dario-Šestić

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-Zapad | Raspored i najava 11. kola

Ovog vikenda očekuje nas 11. kolo 2.HMNL-Zapad, a na rasporedu su četiri susreta. U subotu …

Dino Bundavica novi je igrač Osijeka!

Osijek je danas predstavio veliko pojačanje za nastavak sezone. Riječ je o Almedinu Bundavici, sjajnom …