1.HMNL | Postružin novo pojačanje Uspinjače!

Zagrebačka Uspinjača nastavlja pojačavati svoje redove uoči nastavka prvoligaške sezone. Prije 10ak dana Uspinjači su pristupili Dario Šestić i Silvio Toth, a danas je objavljeno kako u “žutu podmornicu” prelazi i Kristijan Postružin!
Postružin je U-21 reprezentativac Hrvatske, a dolazak u Uspinjaču zapravo je povratak u matični klub. Upravo je u Uspinjači Postružin upisao prve nastupe, da bi još kao junior prešao u Alumnus gdje pod vodstvom trenera Miće Martića osvaja naslov prvaka Hrvatske. Nakon osvojenog naslova brojni su igrači napustili Alumnus, pa tako i Postružin koji prelazi u redove španjolskog Santiago Futsala. Iz Španjolske Postružin prelazi u redove francuskog Futsal Toulona, da bi se ove zime ipak odlučio na povratak u Hrvatsku.
Angažmanom pojačanja u Uspinjači daju do znanja da se ne zadovoljavaju visokim 5.mjestom koje trenutno zauzimaju. Dubrovački Square, te gradski rival Futsal Dinamo imaju tek minimalnu prednost, a s novopridošlim pojačanjima za očekivati je da Uspinjača ozbiljno konkurira za mjesto u doigravanju.

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

1.HMNLŽ | Radnik i Siscia u zaostalom susretu 4. kola

Danas će se u karlovačkoj dvorani “Mladost” odigrati zaostali susret 4. kola 1.HMNL za žene …

Nikola Jelić najbolji sudac svijeta u 2020. godini!

Hrvatski sudac Nikola Jelić proglašen je najboljim sucem svijeta u 2020. godini od strane renomiranog …