25.9 C
New York
spot_img
spot_img

1.HMNL | Povratak Primića u momčad Squarea!

Objavljeno:

Kao što smo već dali naslutiti natpisima na našim stranicama, Zoran Primić vratio se u kadar momčadi Squarea. Nakon što je uoči prvenstvenog dvoboja s Vrgorcem zajedno s još nekolicinom suigrača napustio momčad, Primić je na koncu ipak našao “zajednički jezik” s vodstvom kluba, te je od danas ponovno na raspolaganju treneru Marinku Mavroviću. Vijest su iz Squarea i službeno potvrdili na svojim internet stranicama, a objavu kluba prenosimo u cjelosti:

Zoran Primić  je odlukom Uprave od danas ponovo priključen momčadi.

Još prošli tjedan Zoran Primić je izrazio žaljenje zbog svog  neprimjerenog i ishitrenog postupka, kada je zbog stanovitog nezadovoljstva napustio momčad dan prije utakmice sa Vrgorcem. Uvidio je svoju pogrešku te se ispričao suigračima, treneru i Upravi.

Zoran Primić  je svojim dosadašnjim ponašanjem i zalaganjem zaslužio još jednu priliku u dresu MNK Square i ne sumnjamo da će je iskoristiti na najbolji mogući način.

Uprava MNK Square

 FOTO: www.mnksquare.com

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave