Fabet kladionica

1.HMNL | Tolić i Zonjić iz Alumnusa prešli u Futsal Dinamo!

Nakon što smo objavili razgovor s Danijelom Dekanićem koji je iz Alumnusa prešao u redove švedskog Norkopinga, danas donosimo vijesti o novim odlascima iz redova “Studenata”. Matija Tolić i Neven Zonjić napustili su redove Alumnusa, te ćemo ih u proljetnom dijelu sezone gledati u dresu Futsal Dinama. Zanimljivo, spomenuti dvojac je upravo protiv zagrebačkih “plavih” odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu “studenata”.

Matija Tolić rođen je 28. srpnja 2000. godine, a riječ je o povratniku u redove Futsal Dinama, jer Tolić je izdanak Škole futsala zagrebačkih “plavih”. U zimskom prijelaznom roku sezone 2019/2020 Tolić odlazi na polugodišnju posudbu u redove Petrinjčice, a početkom prošle sezone odlazi u redove Alumnusa za koji je nastupao u proteklu sezonu i pol. Tolić igra na poziciji lijevog beka i zadnjeg igrača, a nakon iskustva u Petrinjčici i Alumnusu u Futsal Dinamo se vraća zasigurno kao bolji igrač koji može koristiti treneru Đulvatu u rotaciji.

Neven Zonjić rođen je 15. lipnja 1996. godine, a ovom rođenom Opuzencu je nakon nogometnih iskustava u lokalnom Neretvancu epizoda u Alumnusu ujedno i početak futsal karijere. Prije godinu dana Zonjić je pristupio Alumnusu uz prethodno iskustvo nastupanja za momčad Sveučilišta u Zagrebu s kojom je Zonjić osvojio naslov sveučilišnog prvaka Hrvatske. Zonjić igra na poziciji pivota, te će zasigurno zaoštriti konkurenciju Prgometu i Mudronji.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …