Alumnus u nastavak sezone ulazi osnažen Pezeljem!

U poslijednjim satima 2018.godine zagrebački Alumnus objavio je ime prvog pojačanja za nastavak prvoligaške sezone. Riječ je o Filipu Pezelju, prošlosezonskom najboljem strijelcu “studenata”.
Filip Pezelj rođen je 23.listopada 1992.godine u Zadru, a futsal-javnost upoznala ga je kao igrača Futsal Dinama za koji je igrao dvije sezone, te je bio dio momčadi koja je izborila plasman u prvoligaško društvo. U sezoni 2016/2017 Pezelj brani boje zagrebačke Uspinjače, da bi prošlu sezonu igrao za Alumnus za koji je postigao 20 zgoditaka. Dobre igre Pezelja u dresu Alumnusa otvorile su mu vrata Italije, no nakon što se nije realizirao transfer Pezelj je proteklu polusezonu “mirovao”, te se ovog proljeća vraća u Alumnus iz kojeg istini za volju nikada nije ni otišao.
Filip Pezelj bit će zasigurno veliko pojačanje za momčad Jakova Ungarova u proljetnom dijelu sezone, gdje “studente” prije svega očekuje borba za očuvanje prvoligaškog statusa, no u Alumnusu zasigurno ne odustaju i od borbe za plasman u doigravanje.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Zagreb 92 u Sisku do nove pobjede

Jučer je odigran posljednji susret 2. kola 2.HMNL-zapad u kojem je Zagreb 92 ostvario drugu …

2.HMNL-istok | Osijek, Aurelia i Brod 035 ostvarili nove pobjede

Jučer su odigrana tri susreta 2. kola 2.HMNL-istok, a nove pobjede upisali su Osijek, Aurelia …