FOTO: MNK Olmissum

Antonio Sekulić: ”Vjerujem da ćemo trokorakom do naslova!”

Olmissum je u nedjelju još jednom slavio protiv Novog Vremena Apfel čime su Omišani došli na korak do obrane naslova prvaka Hrvatske. Po završetku susreta razgovarali smo s Antoniom Sekulićem koji vjeruje kako će Omišani već u petak proslaviti naslov prvaka.

Možete li nam prokomentirati drugi finalni susret koji je otišao na Vašu stranu te vam donio ukupnu prednost od 2:0?

Ispunili smo ono što smo htjeli te pobijedili u obe utakmice. Prva je bila malo teža, ali u drugoj smo pokazali kako smo bolja momčad. No ipak, treba uzeti u obzir da Novo Vrijeme ima dosta ozlijeđenih igrača te da imaju skraćenu rotaciju. To ne smije umanjiti naš uspjeh i vodstvo od 2:0. No ipak, ako ne osvojimo naslov, nismo ništa napravili…

Serija sada seli u Makarsku. Možete li nam najaviti treću utakmicu? Može li Olmissum već u petak donijeti trofej u Omiš?

Vjerujem da ćemo u petak dati sve od sebe te se nadam da ćemo sve riješiti u trokoraku i donijeti naslov koji smo zaslužili igrama tokom cijele sezone. Istina, utakmica će biti teška, borbena. Prije je to odlučivala jedna lopta, ali dojma sam da smo bolja momčad i da ćemo to pokazati već u petak, osvojiti ”kantu” i donijeti je na Ribnjak. 

Kako ste zadovoljni svojim igrama te samim Olmissumom?

Sa klubom sam prezadovoljan i htio bih produžiti ugovor koji mi sada istječe u lipnju te da nastavimo istim putem, jer mislim da smo na pravom putu.  

O nama Luka Mladinić

avatar
Luka Mladinić je novinar i fotograf CROfutsal portala od ljeta 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac domaćin neslužbenog Superkupa!

S obzirom na to da je Olmissum prošle sezone osvojio i kup i prvenstvo, ove …

FIFA WC 2021. | Poznati svi sudionici osmine finala!

Okončano je natjecanje po skupinama na Svjetskom prvenstvu, te su poznati svi sudionici osmine finala! …