18.9 C
New York
spot_img
spot_img

Bartul Ora prvo pojačanje “Studenata”!

Objavljeno:

Nakon niza produženja ugovora splitski prvoligaš, momčad AFC Universitasa je dovela i prvo pojačanje za novu sezonu. U svoje redove su tako doveli Bartula Oru iz makarskog Novog Vremena s kojima je prošle sezone osvojio seniorsku i juniorsku titulu prvaka Hrvatske, hrvatski Kup te neslužbeni Superkup. Ora će u novoj sezoni biti “izlazni” junior te ćemo ga vrlo vjerojatno kao i u redovima Makarana gledati i u seniorskoj i u juniorskoj momčadi. Kao i produženja ugovora na vrlo zanimljiv način je splitska momčad predstavila i prvo pojačanje što možete vidjeti OVDJE.

Može biti slika sljedećeg: 4 ljudi, ljudi se bave sportom i u zatvorenom

Bartul Ora je rođen 5. srpnja 2004. u Splitu. Sportsku karijeru je započeo igrajući nogomet, a futsal karijeru je počeo 2018. u redovima Splita u kojem je proveo dvije sezone. Potom je prešao u Hajduk čiji je dres nosio jednu sezonu odakle je prešao u sad već bivši klub, Novo Vrijeme te u klubu također proveo jednu sezonu. Ora se tako nakon sezone “izbivanja” vraća na splitske Gripe.

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave