25.9 C
New York
spot_img
spot_img

Blago Gašpar napustio Novo Vrijeme i vratio se u Hercegovinu

Objavljeno:

Nakon što smo već pisali o dolasku Vitora Lime te o odlasku trenera Ivana Božovića, danas je objavljen i odlazak prvog igrača iz redova Novog Vremena. Blago Gašpar napustio je redove Makarana, te se vratio u Hercegovinu iz koje je prije dvije godine i došao u Novo Vrijeme. Makarani vijest o odlasku Gašpara još nisu objavili na svojim stranicama, no Hercegovina je objavila dolazak pojačanja s kojim najavljuju pohod na vrh BiH Premijer lige. Podsjetimo, netom završenu sezonu Hercegovina je okončala porazom u polufinalu od Radnika iz Bijeljine.

 

Blago Gašpar rođen je 17. lipnja 1997. godine te je povremeni reprezentativac BiH. U dosadašnjoj karijeri nastupao je još za splitski Ustanik, Zrinjski, Square i talijansku Mantovu iz koje je početkom veljače 2021. godine došao u Hercegovinu. Gašpar je u prvoj sezoni u Makarskoj osvojio kup i prvenstvo Hrvatske, a nakon prošle sezone bez trofeja došlo je vrijeme za “remont” u Makarskoj, a Gašpar je prvi igrač (po svemu sudeći ne i posljednji) koji napušta Novo Vrijeme.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave