28.7 C
New York
spot_img
spot_img

Brod 035 s novim sponzorom u imenu kluba!

Objavljeno:

MNK Brod 035 ima novog sponzora, te u nastavak sezone ulazi s nazivom sponzora u imenu kluba! Riječ je o tvrtki Simplex d.o.o koja je u malonogometnim krugovima poznata, jer kao sponzor prati malonogometne ekipe na turnirima.
Razgovarali smo s “alfom i omegom” kluba Ivicom Ćorlukom koji nam je potvrdio kako će klub od sada nastupati pod imenom MNK Brod 035 Simplex, te iskazuje zadovoljstvo postignutim dogovorom u vrijeme kada je iznimno teško doći do sponzora i klub do sada nije imao ni jednog sponzora!
Brod 035 je u do sada odigrana 4 kola upisao isto toliko poraza, no vrijedi istaknuti kako je raspored za njih bio izuzetno težak. Domaći porazi od 2 najveća kandidata za prvaka (Nacional, Split Tommy), te porazi u Murteru i Makarskoj zasigurno nisu zabrinjavajući rezultati, no bodovni učinak nije lijepo vidjeti prazan. Brod 035 Simplex sada očekuju nešto lakši suparnici, gdje se Brođani nadaju uz novog sponzora doći do prvih prvoligaških bodova!

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave