25.9 C
New York
spot_img
spot_img

Bruno Žilić: “Do finala ćemo srčano i željni pobjede!”

Objavljeno:

Crnica je u drugoj polufinalnoj utakmici poražena od Makarana rezultatom 1:3 te će o finalistu 1.HMNL odlučivati majstorica. Novo Vrijeme će u petak dočekati Šibenčane, a izravan prijenos moguće je pratiti na ekranima Arena Sport-a u 20:00 sati. Može li Crnica ponoviti slavlje u Makarskoj te kakvu majstoricu možemo očekivati, otkrio nam je Bruno Žilić.

U drugoj polufinalnoj utakmici poraženi ste od Novog Vremena na domaćem terenu rezultatom 1:3. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

U utakmicu smo ušli loše i na samom početku smo im poklonili gol, ali na svu sreću brzo smo izjednačili i na odmor se otišlo s 1:1. U nastavku utakmice nismo iskoristili šanse koju su nam se pružile, dok oni svoje jesu, te su stoga na kraju i odnijeli pobjedu.

Što biste naglasili kao glavnu karakteristiku svoje momčadi koja bi vas mogla odvesti u finale?

Kao glavnu karakteristiku svoje momčadi naveo bih srčanost i želju za pobjedom u svakoj utakmici gdje svi daju 100 % od sebe. Zbog takvog pristupa u izgubljenim utakmicama ne žalimo ni za čim. 

FOTO: Futsal klub Crnica (Facebook)

U petak pobjednik prolazi u finale, a poraženi završava svoj put za ovu sezonu. Kakvu igru Crnice možemo očekivati u Makarskoj?

U petak možete očekivati jednu pravu futsal poslasticu iz koje ćemo, nadam se, mi izaći kao pobjednici.

U ligi za dopunu 1.HMNL nalaze se Šibenik 1983, Futsal Pula, Brod 035 i Uspinjača Gimka. Koga vidite kao konkurente iduće sezone te jeste li iznenađeni dosadašnjim poretkom tablice?

Nisam iznenađen trenutnim poretkom jer je liga vrlo izjednačena i svatko svakoga može dobiti. Kao konkurente u idućoj sezoni vidim Šibenik 1983 i Futsal Pulu. Tu je i Brod 035 koji se nalazi na drugom mjestu i u odličnoj situaciji tako da će biti vrlo napeto do samoga kraja.

U prvoj polufinalnoj utakmici pobijedili ste Novo Vrijeme u Makarskoj, ali ste poraženi na Baldekinu te će o finalistu odlučivati majstorica. Možete li nam najaviti treću utakmicu i reći što možemo očekivati od nje?

U petak možete očekivati Crnicu koja će dati sve za pobjedu i prolazak u finale te se nadam da ćemo odigrati najbolju utakmicu sezone.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave