1.5 C
New York
spot_img
spot_img

Burno u Squareu: 4 igrača i pomoćni trener pred odlaskom?

Objavljeno:

Iz Dubrovnika nam dolaze šokantne vijesti za sve navijače i simpatizere Squarea. Četvorica igrača i pomoćni trener u četvrtak su napustili Square!
Vratari Zoran Primić i Alen Turuk, igrači Mato Šimunović i Denis Hasanović, te pomoćni trener Hrvoje Šimunović s vodstvom kluba nisu uspjeli pronaći zajednički jezik oko nastavka suradnje, te su još u četvrtak napustili klub. Vijest je ekspresno objavio jedan Dubrovački portal, a mi smo još u petak kontaktirali trenera Squarea Marinka Mavrovića koji nam je potvrdio istinitost informacije. No i u ovom slučaju potvrdila se izreka kako je jutro uvijek pametnije od večeri. Iz krugova bliskih klubu doznali smo pak da je već sutradan stanje bilo kudikamo povoljnije, te da je otvorena mogućnost da se klub i igrači dogovore oko nastavka suradnje. Potvrđeno nam je kako ni jedan od igrača nije zatražio papire od kluba, a sutra (ponedjeljak) je u popodnevnim satima sastanak uprave kluba nakon čega bi mnogo toga trebalo biti jasnije.
S obzirom na novonastalu situaciju, sigurno je da je Dubrovčanima dobro došla odgoda prvenstvenog kola! Squareu u goste dolazi Vrgorac, a susret je na rasporedu u nedjelju 15.02! Zanimljivo, upravo je navedenog dana poslijednji dan prijelaznog roka, do kada je moguće dovoditi nove igrače, a u slučaju nepovoljnog ishoda pregovora igrača s upravom kluba za očekivati je nova imena u svlačionici “gospara”.

 

FOTO: mnk Square

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave