Aktualno

CROfutsal Kladionica | Početak natjecanja

Ovaj vikend se nakon reprezentativne pauze nastavlja 1.HMNL te je došlo vrijeme da krenemo s našim novim projektom, CROfutsal Kladionicom gdje ćete uoči svakog kola 1.HMNL imati priliku prognozirati ishode utakmica. Natjecanje će trajati do kraja sezone te ćete za svaki pogođeni ishod dobiti jedan bod.

Za najbolje su osigurane i nagrade koje su nam omogućili naši sponzori i drugi prijatelji našeg portala, a o istima ćemo Vas obavijestiti na našem portalu u narednom periodu. Ukoliko i vi želite sudjelovati s nekom nagradom, slobodno nam se obratite na marin@crofutsal.com.

Kako bismo lakše pratili vaše rezultate, potrebno se prijaviti putem google računa, a s ciljem zaštite Vaših podataka Vaše “Korisničko ime” ćemo koristiti pri objavi rezultata nakon svakog odigranog kola. Vaši podaci će biti poznati samo redakciji našeg portala, a potrebni su radi kontakta o eventualnom preuzimanju nagrade. Molimo Vas da koristite uvijek iste podatke prilikom sudjelovanja u nagradnoj igri.

—> CROfutsal Kladionica <—

Kako biste sudjelovali u 1. kolu nagradne igre potrebno je ispuniti formu čiji se link nalazi iznad. U petak u 17:29 je rok do kojeg možete prognozirati ishode utakmica 11. kola 1.HMNL. Sretno svima!

O nama Marin Kraljević

avatar
Urednik sam i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. Na portalu sam od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL | Donesena odluka o popunjavanju lige!

Na temelju članka 40. pravilnika o radu Izvršnog Odbora (dalje: I.O.) HNS-a i njegovih tijela …

1.HMNL | Raspored i delegiranje polufinalne majstorice

Omiški Olmissum je trijumfom na gostovanju kod Futsal Dinama izborio plasman u finale doigravanja za …