Fabet kladionica

CROfutsal Kladionica | Rezultati prvog kola

Jučerašnjim remijem Novog Vremena Apfel Osijeka završeno je 11. kolo 1.HMNL, a uoči 11. kola smo i pokrenuli naš novi projekt, CROfutsal Kladionicu u sklopu koje ćete do kraja sezone imati priliku pogađati ishode utakmica i boriti se za vrijedne nagrade. U obzir su uzete sve vaše prognoze koje ste poslali do petka u 17:29. Svi vi koji ste ispunili nakon roka, nažalost ne možemo prihvatiti vaše prognoze. U nastavku vam prvo donosimo kako ste prognozirali ishode svake od utakmica 11. kola.

 

SQUARE – FUTSAL DINAMO 3:3

Pobjeda domaćina: 24.3%

Neriješeno: 21.5%

Pobjeda gosta: 54.2%

Natpolovična većina je u slučaju dvoboja dubrovačkog Square i zagrebačkog Futsal Dinama očekivala pobjedu gostiju, ali je susret završio podjelom bodova što je prognoziralo vas 21.5 posto.

AFC UNIVERSITAS – CRNICA 7:2

Pobjeda domaćina: 15.9%

Neriješeno: 21.5%

Pobjeda gosta: 62.6%

Sudeći po vašim glasovima u slučaju dvoboja splitskog AFC Universitasa i šibenske Crnice, rijetki su vjerovali u pobjedu domaćina. Svega 15.9 posto vas je vjerovalo kako splitski Studenti mogu do pobjede.

USPINJAČA GIMKA – OLMISSUM 0:3

Pobjeda domaćina: 2.8%

Neriješeno: 4.7%

Pobjeda gosta: 92.5%

Glede dvoboja zagrebačke Uspinjače Gimke i omiškog Olmissuma je čak 92.5% posto vas prognoziralo pobjedu Omišana što se na kraju i dogodilo.

ALUMNUS SESVETE – VRGORAC 8:2

Pobjeda domaćina: 29.9%

Neriješeno: 31.8%

Pobjeda gostiju: 38.3%

Još jedan dvoboj u kojem je najmanje vas prognoziralo točan ishod je dvoboj sesvetskog Alumnusa i Vrgorca, dvoboj koji je sudeći po vašim glasovima najviše podijelio naše čitatelje.

NOVO VRIJEME APFEL – OSIJEK KELME 2:2

Pobjeda domaćina: 99.1%

Neriješeno: 0%

Pobjeda gosta: 0.9%

Posljednji dvoboj 11. kola koji je završio podjelom bodova je sudeći po vašim glasovima definitivno bio najveće iznenađenje kola. Samo 0.9 posto vas je vjerovalo kako bodove neće odnijeti domaćin, ali niko nije prognozirao neriješen rezultat tako da ovaj susret nikome nije donio bod u našoj nagradnoj igri.

 

Kao što smo vam napisali, ishod posljednjeg dvoboja 11. kola niko nije pogodio, ali imamo jednog čitatelja koji je pogodio preostala četiri para te se tako pronašao na prvom mjestu naše ljestvice. Bod manje ima 10 naših čitatelja nakon čega slijedi čitav niz čitatelja s dva ili jednim pogotkom. Bez pogotka u ovom kolu su ostala četiri naša čitatelja. Trenutno stanje na vrhu ljestvice je:

Pozicija Korisničko ime Bodovi
1. lumladinic 4
2. Nolinho 3
2. Zmija19 3
2. Mamato 3
2. Crveni 3
2. TimothyCastagne95 3
2. Leonesse 3
2. zecster 3
2. Futsal SC 3
2. manchika 3
2. ll 3

 

Početkom sljedećeg tjedna ćemo objaviti nove parove te se nadamo kako će se još veći broj vas uključiti u natjecanje.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

1.HMNL | Generalni sponzor i mladi bek produžili ugovor s Puležanima!

U redovima državnog viceprvaka se naveliko radi na igračkoj križaljki za sljedeću sezonu, a već …

Saša Subotić novi je trener Vrgorca!

Nakon što smo prije tri dana objavili odlazak Krešimira Ćubelića s klupe Vrgorca, danas su …