24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Delegacija Futsal Pule na prijemu kod gradonačelnika!

Objavljeno:

Nakon povijesnog uspjeha i plasmana u Elitnu rundu UEFA Futsal Lige prvaka, gradonačelnik grada Pule Filip Zoričić upriličio je svečani prijem za delegaciju Stanoinvest Futsal Pule.

“Čestitam vam od srca na ovom veličanstvenom uspjehu. Ponosan sam na vas i kao građanin i kao gradonačelnik. Zacrtali ste si jako dobar put kojim idete i moja podrška u tome je neupitna. Otkako ste počeli prije godinu i po dana u gradu ste stvorili jednu novu atmosferu i ljudi to osjećaju. Napravili ste u vrlo kratkom vremenu pravu europsku priču i hvala vam na promociji našeg grada.” – izjavio je tom prigodom Filip Zoričić.

Komunalna palača - prijem

Delegaciju kluba predstavljali su “alfa i omega” kluba Goran Mihovilović, predsjednik kluba Valter Cetina, trener Nijaz Mulahmetović, te igrači David Mataja i Niko Vukmir.

Podsjetimo, Puležani su prošle sezone premijerno nastupili u prvoligaškom društvu, te su ostvarili sjajan rezultat plasmanom u finale. Kao drugoplasirana momčad prvenstva Hrvatske “žuto-zeleni” su izborili plasman u UEFA Futsal Ligu prvaka, a premijerni izlazak na europsku scenu okrunjen je plasmanom među 16 najboljih europskih momčadi. Stanoinvest Futsal Pula je predala UEFA-i kandidaturu za domaćinstvo jedne od skupina Elitne runde UEFA Futsal Lige prvaka, a da li ćemo u Istri gledati ponajbolje europske momčadi znat ćemo već sutra kada je zakazan ždrijeb u sjedištu UEFA-e u švicarskom Nyonu.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave