Dino Živković: “Očekujem povratak u Osijek sa sva 3 boda”

Osijek je nakon tri poraza na otvaranju sezone ušao u pozitivan niz te nakon što je na domaćem terenu svladao Universitas u prošlom kolu je odigrao bez pogodaka na gostovanju kod Futsal Dinama. Jedan od najzaslužniji za izboreni bod na gostovanju u Zagrebu bio je osječki čuvar mreže Dino Živković koji nam je dao osvrt na taj dvoboj, podijelio svoja razmišljanja o ovosezonskoj momčadi Osijeka, te najavio susret sa Crnicom koji je na rasporedu ovoga petka pred TV-kamerama.

Osijek je u prošlom kolu došao do značajnog boda na gostovanju kod Futsal Dinama. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

Remi u Zagrebu protiv Futsal Dinama uvijek je dobar ishod. Možda ostaje mali žal od propuštenih prilika i odnošenja sva 3 boda nazad u Osijek, ali bod je na kraju i najrealniji.

Svoju mrežu ste ostavili netaknutom, što je u futsalu prava rijetkost, kako ste zadovoljni svojim vlastitim izvedbama u dosadašnjem dijelu prvenstva?

Da, mreža je ostala netaknuta tako da sam vrlo zadovoljan sa svojom izvedbom i nadam se da ću ostati na takvoj razini do kraja prvenstva jer je svima trenutna forma u uzlaznoj putanji i ako tako ostane možemo konkurirati svakoj ekipi u ligi.

Osjetili ste kakva je ove sezone kvaliteta 1.HMNL. Po Vašem mišljenju gdje možemo očekivati Osijek u ovoj sezoni u 1.HMNL? 

Ove sezone kvaliteta 1. HMNL je na izrazito visokom nivou što je dobro za napredak futsala u Hrvatskoj. Ako se nastavi odvijati sve po planu, moje mišljenje je da ćemo gledati Osijek u doigravanju ove sezone.

Koja je po Vama najveća odlika ovosezonske momčadi Osijeka?

Najveća odlika naše momčadi ove sezone je kolektiv i dobra povezanost unutar kluba. S takvim zajedništvom možemo konkurirati i biti težak protivnik svima u 1.HMNL.

Pred Vama je novo gostovanje, u petak pred TT-kamerama gostujete Crnici. Možete li nam najaviti taj susret?

U petak igramo protiv Crnice koja je odlična ekipa i uvijek im je teško uzeti bodove, pogotovo jer imaju jednog od najboljih golmana Hrvatske, ali svejedno očekujem povratak u Osijek sa sva 3 boda.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

Stjepan Perišić: “Respektiramo Square, no idemo po prolaz!”

U petak je na rasporedu druga utakmica četvrtfinala play-offa između Squarea i Olmissuma, a igra …

Teo Strunje: “Možemo dvokorakom do polufinala!”

Novo Vrijeme Apfel je u prvom dvoboju četvrtfinala doigravanja u Makarskoj slavilo protiv Vrgorca preokrenuvši …