Duje Dragičević: “Očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica!”

Vrgorac na otvaranju sezone raspored nije „mazio“ te je u prva tri kola na svom parketu dočekao Novo Vrijeme i Olmissum, po mnogima prve favorite za naslov, a u međuvremenu su gostovali kod Squarea još jedne ekipe kojoj se prognozira vrh tablice. Iako je raspored bio poprilično težak bodovni učinak nije izostao, nakon poraza od Novog Vremena uslijedile su dvije vezena pobjede nad Squareom i Olmissumom. U idućem kolu „nebeskoplavi“ idu na noge Crnici koja je trenutno jedina ekipa bez osvojen boda, a najavu tog susreta i osvrt na dosadašnje utakmice dao na je mladi Duje Dragičević.

U prošlom kolu nadigra li ste Olmissum na domaćem terenu te im tako nanijeli poraz nakon dugo vremena. Kako komentirate taj susret?

Za ovu utakmicu bili smo posebno motivirani jer do sad nikada nismo uzeli tri boda protiv ekipe iz Omiša. Pružili smo jako dobru partiju i zasluženo pobijedili.

Raspored na otvaranju sezone Vas nije mazio te ste u prva tri kola igrali po mnogima protiv tri najbolje ekipe u ligi. Kakvo je Vaše mišljenje nakon tih utakmica, može li Vrgorac do trofeja ove sezone?

Slažem se, nije nas baš mazio raspored. Odigrali smo tri utakmice protiv ekipa koje će zasigurno biti u borbi za naslov i mišljenja sam da smo pokazali da se možemo nositi sa svima čak i s Novim Vremenom gdje smo doživjeli poraz iako smo odigrali dobru utakmicu. Dobra je atmosfera i priča u klubu, a uz malo sreće siguran sam da možemo i iznenaditi ove sezone.

Tko je po Vama najugodnije iznenađenje, a tko je razočarao u prva tri kola 1.HMNL?

Ne bih izdvajao nikoga, liga je takva da će biti napeto sve do zadnjeg kola. Svatko se može sa svakim nositi što se vidjelo u prva tri kola. Očekuje nas jako zanimljivo prvenstvo.

U idućem kolu gostujete Crnici koja je do sada bez osvojenog boda. Možete li nam najaviti taj susret?

U Šibenik idemo maksimalno fokusirani i zanima nas samo pobjeda. Iako je Crnica u prva tri kola bez bodova, očekuje nas vrlo zahtjevna utakmica.

Nakon uvodnih kola dosta je kritika upućeno na račun nove lopte s kojom se od nove sezone igra 1. HMNL. Kakvo je Vaše mišljenje po pitanju nove lopte?

Već se dosta igrača požalilo na lopte. Mislim da nisu dovoljno dobre i da treba nešto poduzeti pod tom pitanju.

O nama Marijan Čolak

avatar
Marijan Čolak je rođen 1995. godine u Splitu, a živi u Solinu. Dio CROfutsal tima je od ljeta 2020. godine, a po struci je stručni specijalist računovodstva i financija.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …