Fabet kladionica

FUTSAL DINAMO | 4 razloga zašto kupiti godišnje ulaznice

Futsal Dinamo je objavio prodaju godišnjih ulaznica za predstojeću natjecateljsku sezonu. Zagrebački “modri” sezonu otvaraju 2. ili 3. listopada u Makarskoj, a prvu domaću utakmicu igraju u 2.kolu kada im u goste dolazi dubrovački Square.  Iako je još uvijek zbog pandemije uzrokovane korona-virusom neizvijesna situacija po pitanju prisustva navijača na tribinama, u Futsal Dinamu navode 4 razloga zbog kojih su se odlučili na ovaj potez.

  1. Prednost kod dolaska na utakmice – ako dođe do otvaranja tribina, a iskreno vjerujemo da hoće, otvaranje će biti postepeno. Odnosno, za očekivati je kako će za početak biti dozvoljen manji broj gledatelja te će se brojka postepeno povećavati do punog kapaciteta dvorane. Kupci godišnjih ulaznica imat će, naravno, prioritet prilikom ulaska u dvoranu. U slučaju da prodamo veći broj godišnjih ulaznica u odnosu na dozvoljeni kapacitet dvorane, Futsal Dinamo će u dogovoru s vlasnicima godišnjih ulaznica pronaći rješenje na zadovoljstvo svih kupaca.
  2. Personalizirane godišnje + Žuja ili Prosport na svakoj utakmici – s obzirom na to da Vam ne možemo garantirati dolazak na utakmice zbog okolnosti koje nisu u našoj domeni, personalizirane godišnje ulaznice poslat ćemo Vam direktno na Vašu kućnu adresu. Također, u suradnji s našim sponzorima Ožujskim pivom i Prosportom omogućili smo svim kupcima godišnjih ulaznica po jednu Žuju ili jedan Prosport na svakoj domaćoj utakmici na kojoj će biti dozvoljena publika. To nije zahvala jer ste kupili ulaznicu i došli na našu utakmicu. To je zahvala jer ste kupili ulaznicu za utakmice na koje niste mogli doći.
  3. Razvijanje sportske kulture i povezanosti sa svojim klubom – nažalost, posljednjih godina u Lijepoj našoj, a poglavito u gradu Zagrebu, nerijetko smo gledali primjere u kojima sami klubovi degradiraju i obezvrjeđuju svoj proizvod besplatno dijeleći ulaznice za svoje utakmice. U Zagrebu se izgubila kultura odlazaka na utakmice. Kupnjom godišnje ulaznice potičeš rad svojega kluba, Kluba koji je u vlasništvu svojih članova.
  4. Obećanje Plavim prijateljima – svim Plavim prijateljima Futsal Dinama, Klub je obećao pokloniti godišnju ulaznicu za predstojeću sezonu. Nažalost, ne možemo (previše) utjecati na datum otvaranja tribina, ali na ispunjavanje obećanja možemo. Svi Plavi prijatelji u narednim danima mogu očekivati godišnju ulaznicu na svojoj adresi.

Godišnje ulaznice vrijede za sve domaće utakmice prvenstva i kupa, a cijena ulaznice je 250 kuna, odnosno 200 kuna za članove. Godišnje ulaznice možete kupiti u BBB Fan Shopu (Ilica 37) ili putem Internet i mobilnog bankarstva uplatom na račun HR5223600001501567388 (MODEL 00: 2020-21; Opis plaćanja: Godišnja ulaznica, adresa na koju želite da Vam pošaljemo personaliziranu ulaznicu). Također, godišnje ulaznice dobijete na poklon ako se priključite akciji Plavi prijatelj.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …