FUTSAL DINAMO | Milojević izabran za predsjednika, Đulvat novi trener!

Na sinoć održanoj izvanrednoj izbornoj skupštini Futsal Dinama koja je počela u 18:30 u SC Megaton izabrani su novi predsjednik kluba i treći član Nadzornog odbora kluba. Predsjednikom je postao dr. Nikola Milojević dok je treći član Nadzornog odbora kluba postao Vladimir Škegro.

Novoizabrani predsjednik je predložio skupštini novog potpredsjednika i tajnika. Za potpredsjednika je izabran Domagoj Purgar dok će tajnik i dalje biti Sebastian Sobota koji je ovu funkciju obavljao i za vrijeme predsjednikovanja Matije Đulvata. Mandat novoizabranog Predsjedništva će trajati 4 godine. O tome što se još sve događalo na skupštini možete pročitati na službenoj stranici Futsal Dinama.

Skupština MNK Futsal Dinamo izabrala novo predsjedništvo

Novoizabrani predsjednik kluba će, kao što je i najavio u kandidaturi, za trenera kluba postaviti Matiju Đulvata. O tome što je još najavio u svojoj kandidaturi možete pročitati također na službenoj stranici kluba.

Nikola Milojević: Želim dovesti nove sponzore, ojačati sportski i organizacijski segment kluba

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …