Futsal Dinamo napustila petorica!

Futsal Dinamo je danas na klupskim stranicama objavio kako klub napušta pet igrača. Uz Karla Maloševca, za kojeg smo već objavili kako odlazi u belgijski Veidec ARB Hamme, klub su još napustili Kristian Čekol, Vito Gagulić, Ivan Šulentić i Robert Grbić.

22-godišnji Kristian Čekol je svoju futsal karijeru započeo kao 17-godišnjak u Alumnusu, ali već godinu nakon prelazi u sad već bivši klub u kojem je u 5 seniorskih sezona u 121 utakmici zabio 64 pogotka. Upisao se i u povijest kluba te drži četvrto mjesto po broju nastupa i treće mjesto po broju pogodaka za klub. U idućoj sezoni će nositi dres META Catanie, talijanskog prvoligaša gdje će se priključiti Josipu Sutonu.

Ivan Šulentić, još jedan 22-godišnjak, je u futsalu od 2010. godine te je svoje prve futsal korake napravio u Uspinjači. Nakon Uspinjače je igrao dvije godine za Alumnus, a sa 18 godina prelazi u Futsal Dinamo u kojem je u 81 utakmici zabio 9 pogodaka. Od iduće sezone će nositi dres Gorice, drugoligaša s ambicijama ući u prvu ligu.

Vito Gagulić, 21-godišnjak s četiri seniorske sezone i 74 utakmice u nogama je napustio klub, ali još nije poznato gdje će nastaviti karijeru. Gagulić je “dijete” Dinama te je u klubu bio od 2013. uz kratku epizodu od 8 mjeseci u Alumnusu 2015. godine.

Posljednji igrač koji je napustio Dinamo je Robert Grbić koji je u Dinamu igrao najkraće od svih. Ovaj 31-godišnjak je u klub došao na početku prošle sezone te je u 21 utakmici upisao 6 pogodaka. Grbić je futsal karijeru počeo u Sokolima iz Samobora u kojima je bio par mjeseci. Nakon toga prelazi u Uspinjaču u kojoj je proveo 4 ipo sezone pa u Split jednu polusezonu. Prije dolaska u Dinamo dvije je sezone odigrao i za slovenski Dobovec te osvojio dvije titule prvaka. Povremeni je i hrvatski reprezentativac, a još nije poznato gdje će nastaviti karijeru.

Dinamo je najavio i pojačanja tijekom sljedećih dana.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …