19.7 C
New York
spot_img
spot_img

Futsal Dinamo u humanitarnoj akciji “Plavi Sveti Nikola”!

Objavljeno:

Večeras s početkom u 18:15 sati Futsal Dinamo u susretu 1/8-finala kupa Hrvatske dočekuje Novu Gradišku. Dvoboj je to za plasman na završni turnir “Final Eight” kupa Hrvatske, a kojim zagrebački “modri” najavljuju početak humanitarne akcije pod imenom “Plavi Sveti Nikola”! Riječ je o humanitarnoj akciji koju Futsal Dinamo od 2017. godine održava svake sezone u prosincu u sklopu prvenstvene utakmice na domaćem parketu. Tako će se ovosezonska humanitarna akcija održati u sklopu sljedećeg prvenstvenog kola u kojem Futsal Dinamo u nedjelju 4. prosinca s početkom u 18:00 sati dočekuje Osijek.

Ove godine Futsal Dinamo je organizirao humanitarnu akciju za Judo klub osoba s invaliditetom Fuji u čijem radu sudjeluje oko 40 djece i mladih s cerebralnom paralizom, Down sindromom, intelektualnim i motoričkim poteškoćama, poremećajima autističnog spektra i drugim poteškoćama. Za ovu prigodu Futsal Dinamo je dizajnirao posebne dresove koje će igrači kluba nositi na večerašnjoj utakmici protiv Nove Gradiške, te u već spomenutom prvenstvenom dvoboju protiv  Osijeka (4. prosinca, Kutija šibica), a Dinamovi igrači i svi koji se želje priključiti humanitarnoj akciji moći će za njih licitirati na Futsal Dinamovoj Facebook stranici, od nedjelje 27. studenog do nedjelje 4. prosinca, odnosno dana prvenstveno-humanitarne manifestacije Plavi Sveti Nikola. Osim humanitarne akcije, Futsal Dinamo je pripremio i poklon pakete za najmlađe navijače, a koje će dijeliti plavi Sveti Nikola na utakmici protiv Osijeka.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave