Fabet kladionica

Gordan Duvančić: “Ekipa smo koja zna što želi”

Dubrovački “gospari” za vikend putuju u Zagreb, odnosno malo istočnije, u Sesvete na gostovanje kod Alumnusa. Uoči dvoboja porazgovarali smo s Gordanom Duvančićem koji je, osim najave utakmice i prokomentirao prošlo kolo, kao i ždrijeb četvrtfinala kupa.

U prošlom kolu poraženi ste na gostovanju u Makarskoj minimalnom razlikom. Kako komentirate taj susret?

Dogodilo se da su oni bili bolji za jedan gol i treba im čestitati na pobjedi.

Voljom ždrijeba u četvrtfinalu kupa igrat ćete na svom parketu protiv Nove Gradiške, na papiru možda i najlakšeg protivnika. Jeste li zadovoljni ždrijebom?

Ne dijelimo protivnike na teške i lake, fokusiramo se jedino na nas same. Imamo respekt prema ekipi Nove Gradiške i sigurno da ćemo naporno trenirati za tu utakmicu.

Iako ste doveli par pojačanja za ovu sezonu, kada se osvrnemo na prethodnu godinu ipak ste imali bolje rezultata u prvim kolima. Kako komentirate tu statistiku?

Volim komentirati tablicu na kraju prvenstva, poslije toga Play-off. Dosta je do kraja, radimo dobro i siguran sam da ćemo s vremenom biti sve bolji.

Gordan Duvančić: Square u playoffu mora biti bolji! - SPORTALO

Ostala su još dva kola do kraja polusezone. Što očekujete do završetka prvog dijela? Koliko daleko zapravo može ovaj Square?

Ostalo nam je još samo jedno kolo jer je utakmica sa Olmissumom odgođena zbog njihovih obaveza u Ligi prvaka. Ranije sam rekao, bitno je kako će tablica izgledati na kraju. Koliko daleko možemo to ćemo tek doznati. Raduje me da smo dobro posložena ekipa koja zna što želi, i koja ozbiljno i odgovorno djeluje na terenu.

Iduće kolo idete na gostovanje kod zadnjeg kluba na ljestivica, Alumnusa iz Sesveta. Kako teku pripreme te možete li nam najaviti taj susret?

Pripreme teku dobro. Pripremamo se ozbiljno kao i svaki tjedan. Respektiramo Alumnus i njihovog trenera Ungarova, ali vjerujemo u sebe i svoje mogućnosti. Iskreno se nadam pozitivnom rezultatu u sljedećem kolu.

Dubrovački - CRNICI CRNO PRED OČIMA Obrana za pet, u napadu pet, te je Square stigao do pete pobjede!

O nama Ida Haklička

avatar

Moglo bi vas zanimati

INTERVJU | MNK Jesenje postaje Futsal klub Zagorje!

Nova sezona donijela je brojne transfere i promjene, a značajna promjena dogodila se u MNK …

Futsal Olimpijac kompletirao momčad za novu sezonu!

Pred početak nove natjecateljske sezone drugoligaš iz Županje neumorno radi na pojačanjima. U  kategoriji ulaznih …