Gordan Duvančić: “Nadam se čvrstoj i neizvjesnoj utakmici”

Malonogometaši Square našli su se u mini krizi te već pet utakmica ne znaju za pobjedu. U prošlom kolu doživjeli su domaći poraz od Vrgorca te su sada na samo +4 u odnosu na devetoplasiranu Uspinjaču Gimku. Za prekid tog niza imat će priliku ovoga petka kod aktualnog prvaka Olmissuma kojeg su u prvom dijelu sezone svladali u Dubrovniku i koji je uoči utakmice s „gosparima“ imao dva teška susreta s KPRF-om u Ligi prvaka te s Novim Vremenom Apfel u domaćem prvenstvu. Najavu susreta s Olmissumom dao nam je Gordan Duvančić.

U prošlom kolu poraženi ste od Vrgorca na svom parketu. Kako komentirate utakmicu s “nebeskoplavima”?

Utakmica je bila ravnopravna, ali nažalost izgubili smo. Realizacija je bila loša i to je problem koji nas prati u drugom dijelu. Svakako radit ćemo da to popravimo u nastavku.

Square se našao u mini krizi i već pet susreta za redom ne zna za pobjedu, ali u svim tim susretima bili ste ravnopravan suparnik. Mislite li da ste zaslužili više od 2 boda u zadnjih 5 kola?

U svim utakmicama bili smo u egalu sa protivnicima, ali nismo uspjeli prelomiti u našu korist. Radit ćemo jače kako bi izašli iz rezultatske krize.

Kako gledate na prvoligašku konkurenciju ove sezone te na male bodovne razmake od četvrtog do devetog mjesta?

Liga je izjednačena, to se znalo od početka prvenstva. Mislim da liga napreduje iz godine u godinu zahvaljujući klubovima koji se svi trude maksimalno kako bi bili bolji.

U 14. kolu gostujete kod Olmissuma kojeg ste svladali u prvom dijelu prvenstva. Možete li nam najaviti susret s aktualnim prvacima?

Nadam se čvrstoj, neizvjesnoj utakmici, sličnoj kakva je bila u prvom dijelu. Morati ćemo biti mnogo bolji nego što smo bili u ove 4 utakmice drugog dijela.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

Futsal Dinamo svladao Universitas u Domu Sportova!

Futsal Dinamo je u dosta neizvjesnoj utakmici protiv Universitasa iz Splita došao do prve pobjede …

IZ SVIJETA | Poraz Catanie, pobjeda Dobovca!

Jučer su svoje utakmice odigrali slovenski Dobovec za kojeg su nastupila sva tri reprezentativca, Vedran Matošević, Tihomir …