Fabet kladionica

Gudasić i Vuković prešli u redove njemačkog prvaka!

Nikola Gudasić i Marko Vuković će u narednoj sezoni nositi dres prvaka Njemačke, TSV Weilimdorfa te će tako imati priliku nastupiti i u Ligi Prvaka. U redove kluba iz Stuttgarta prelaze nakon sezone provedene u Vrgorcu.

Nikola Gudasić je rođen 6. prosinca 1999. godine te je reprezentativac Hrvatske. Futsal karijeru je počeo u Nacionalu 2014. godine te je dres sad već ugašenog kluba nosio tri godine nakon čega prelazi u Zagreb Gimku, Uspinjačinu akademiju, a sezonu kasnije postaje i igrač seniorske momčadi. U Gimki je proveo ukupno tri sezone te potom prelazi u redove “nebeskoplavih” za koje je postigao sedam pogodaka od čega četiri u prvenstvu. Gudasić slovi za jednog od najboljih mladih igrača te mu se predviđa velika karijera.

Marko Vuković je rođen 25. kolovoza 1997. godine. Futsal karijeru je počeo u Vrgorcu 2012. godine te u klubu proveo nešto manje od pet godina nakon čega prelazi u redove Nacionala u kojem se zadržava jednu sezonu. Zagrebačku epizodu nastavio je prvo u Zagrebu 92, a potom i Uspinjači nakon čega se vraća u klub u kojem je počeo futsal karijeru te se tu zadržava jednu sezonu. U protekloj sezoni je branio dva puta i za reprezentaciju te je sad na red došao i inozemni angažman te je potpisao ugovor na dvije godine s prvakom Njemačke.

Sretno našim reprezentativcima u Njemačkoj!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Šibenik 1983 predstavio nova pojačanja

Nakon neuspješne premijerne prvoligaške sezone u kojoj nisu uspjeli sačuvati opstanak u elitnom društvu hrvatskog …

Danijel Dekanić ponovno u dresu Futsal Dinama!

Nakon Zvonimira Šućura i Kristijana Postružina, Futsal Dinamo je danas na svojim službenim stranicama predstavio …