28.7 C
New York
spot_img
spot_img

Hans Matić: “Očekuje nas teška borba za svaki bod.”

Objavljeno:

Dok futsal u ovo blagdansko vrijeme miruje, odlučili smo porazgovarati s predstavnicima klubova kako bismo Vam prenijeli njihove dojmove nakon okončanja jesenskog dijela prvenstva, te vidjeli s kakvim planovima i ambicijama klubovi ulaze u nastavak natjecanja. Dubrovački Square po mnogima je najugodnije iznenađenje jesenskog dijela sezone, te smo tim povodom razgovarali s trenerom “gospara” Hansom Matićem.

Jesenski dio sezone okončali ste na vrlo dobrom 4. mjestu prvenstvene ljestvice. Koliko ste zadovoljni ostvarenim plasmanom s obzirom na najave uoči početka sezone gdje je kao primarni cilj istaknut opstanak u prvoligaškom društvu?

Mogu reći da sam zadovoljan prije svega što smo osvojili 15 bodova i uspjeli ostvariti pet pobjeda.

S obzirom na ostvarene rezultate, mijenjaju li se klupski ciljevi za ovu sezonu?

Ne, cilj je i dalje prvo izboriti opstanak, a potom dati priliku onima koji su manje igrali da vidimo koliko se na njih može računati u narednom periodu.

Polusezonu ste mogli okončati s još boljim učinkom da ste u poslijednjem susretu slavili kod kuće protiv Alumnusa. Da li se za Vašu momčad u tom susretu uloga favorita pokazala kao prevelik teret?

U toj utakmici se nama događalo ono što se drugima događalo protiv nas. Njima je sve ulazilo, a mi smo vidjeli kako je to kada je na drugoj strani raspoloženi vratar i borbena ekipa. U svim našim pobjedama nama je sve ulazilo, a naši vratari su sve skidali. Nije nama u toj utakmici falilo želje nego se jednostavno tako poklopilo.

 

Dubrovački - PRIČA O VELIKOM RADNIKU HANSU MATIĆU, NOVOM TRENERU SQUAREA 'I Gadafi je znao kako ne možeš ništa osvojiti bez Konavljanina!'

 

Pred nama je zimski prijelazni rok. Možemo li očekivati kadrovske promjene u redovima Squarea?

Postoje i takve mogućnosti, ali gledat ćemo ostati u približno sličnom sastavu. Nadam se da će nam se vratiti Mato Šimunović i da ćemo s njim dobiti još jednog gol igrača.

Kako gledate na učinak igrača u proljetnom dijelu sezone? Da li ste zadovoljni afirmacijom mladih igrača koji su dobili priliku?

Mladi su oscilirali od savršenog do prosječnog, ali to je normalno. Kada su bili savršeni dobivali smo, a kada su previše oscilirali gubili smo. U drugom dijelu će vjerovatno broj savršenih utakmica biti veći. U svakom slučaju minutaže im neće nedostajati.

Kakvo proljeće očekujete? Gdje vidite Square na kraju sezone? Koga vidite kao glavne favorite za naslov prvaka, a koga u teškoj borbi za opstanak?

Nas očekuje teška borba za svaki bod. Kada izborimo opstanak siguran sam da nikome neće biti drago igrati sa nama u doigravanju. Po meni Olmissum i Novo vrijeme su najjači. Za ostanak je teško reći. Mnogi su nas vidjeli na dnu pa smo iznenadili, a ja vjerujem da će iznenađenja biti još. I pozitivnih i negativnih…
Vijesti – MNK Square službena stranica

 

Zahvaljujemo Vam se na izdvojenom vremenu, te Vam želimo sve najbolje u 2021.godini!

Hvala Vam. Poželio bih svima puno zdravlja i veselja u Novoj 2021.godini!

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave