Ivor Šuljić: “AFCU može još bolje i to će dokazati na terenu!”

Nakon osam kola Universitas tj. splitski ”studenti”, se nalaze na sedmom mjestu. Lošiji ulazak u sezonu im je donijelo tu poziciju, kada su u prva četiri kola upisali nula bodova. Kako nije išlo kao što je bilo planirano, na svom Facebooku su objavili video ”Humanitarna akcija – Bod za AFCU” u kojem su opisali tad trenutnu situaciju, koja nije baš bila bajna. To kao da im je bio okidač da krenu bolje i jače. te u prethodna četiri kola upisali osam bodova. Ovo kolo ih čeka uvijek neugodno makarsko Novo Vrijeme Apfel. Taj susret nam je najavio njihov bivši igrač Ivor Šuljić. Kako Ivor vidi trenutnu situaciju Studenata, kako gleda na svoju igru i ostalo, pročitajte u intervju ispod.

Nakon šaljivog videa, tzv. ”Humanitarne akcije “Bod za AFCU” upisali ste 8 bodova u 4 utakmice, od toga dvije pobjede na domaćem terenu i dva neriješene utakmice na uvijek neugodnim gostovanjima. Kakvo je Vaše viđenje trenutne igre splitskih “Studenata”?

Naravno da smo zadovoljni, ali i dalje smatram da možemo puno bolje od prikazanoga, kako rezultatski tako i kvalitetom same izvedbe.

U idućem kolu Vam dolazi makarsko Novo Vrijeme, koje nije baš bajno ušlo ovu sezonu, ali opet su tu na drugom mjestu. Možete li nam najaviti taj susret?

Možda trenutno nisu na razini i u formi koju su prikazivali kroz proteklih nekoliko sezona, ali i dalje ih smatram glavnim favoritima za osvajanje naslova uz Olmissum. Ne treba se ni spominjati kakvu kvalitetu imaju u igračima kao šta su Bajrušović i Osredkar. Nošeni dobrim rezultatima proteklih kola i uz naš poznati slogan “samo viruj” možemo ostvariti pozitivan rezultat.

Ne ljubi Vas baš gol u zadnje vrijeme, poznavatelji i česti posjetitelji dvorana na Gripama Vas poznaju kao golgetera, što se događa?

Bodovi su jedino što me interesira, a golovi će doći kad bude potrebno.

Koliko AFCU može ove sezone?

AFCU može još bolje, a to će i pokazati.

Poruka za kraj našim čitateljima?

#samoviruj!

O nama Luka Mladinić

avatar
Novinar na portalu od 2020 godine...

Moglo bi vas zanimati

Crnica u sjajnoj utakmici slavila protiv Alumnusa!

U sjajnoj utakmici odigranoj na šibenskom Baldekinu, Crnica je slavila protiv Alumnusa rezultatom 4:3! Nakon …

Novo Vrijeme trijumfom kod Uspinjače prekinulo negativan niz

U dvoboju 14. kola 1.HMNL Novo Vrijeme Apfel je slavilo na gostovanju kod Uspinjače Gimke …