4.1 C
New York
spot_img
spot_img

Ivor Šuljić: “Pred nama je jako teška utakmica.”

Objavljeno:

Nakon što su u prva dva kola upisali dvije pobjede na gostovanjima momčad AFC Universitasa je dočekao “hladan tuš” doma protiv Šibenika 1983. Šibenčani su na gostovanju upisali svoje prve bodove u ovoj sezoni pobjedom rezultatom 5:9. Jedan od strijelaca za “Studente” je bio Ivor Šuljić s kojim smo razgovarali uoči gostovanja u Makarskoj kod doprvaka Novog Vremena te vam u nastavku donosimo što nam je imao za reći.

U AFCU-u ste od ožujka 2018. godine i jedan ste od starosjedioca kluba. Kako gledate na ove nešto više od tri ipo godine provedene u redovima “Studenata”?

“AFCU je dio Sveučilišta u Splitu tako da sam samom AFCU “điru” pripadao i puno prije dolaska u klub i samog debitantskog nastupa. Iz godine u godinu vidljiv je sve veći napredak i prilagodba kluba na najbolje od hrvatskog futsala. Smatram kako smo uspješnim zadržavanjem statusa prvoligaša još jednom pokazali kako je napokon vrijeme za iskorak.”

U prošlom kolu ste nakon dvije uvodne pobjede upisali i prvi poraz, rezultatski gledano težak poraz. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

“Utakmica protiv Šibenika je od samog starta krenula u krivom smjeru. Nikako nismo uspjeli utakmicu dovest pod kontrolu i smatram da je na kraju Šibenik zasluženo slavio.”

Vjerujemo kako je ovaj poraz bio “hladan tuš” za cijelu momčad. Koliko je utjecao na moral ekipe?

“Moral ekipe je i dalje na visokom nivou. Očekivanja do kraja aktualne sezone su visoka tako da nemamo vremena razmišljati što je bilo niti u prethodnom kolu. Tako da ovo je možda “hladan tuš” koji nam je trebao. Svaki sljedeći trening i utakmica je prilika da ojačamo i budemo iznad problema koji se mogu javljati tokom sezone.”

Prije prelaska u Vaš trenutni klub kratko ste bili igrač Novog Vremena, sljedećeg protivnika AFCU-a. Možete li nam najaviti taj susret?

“Pred nama je jako teška utakmica i jedan od najzahtjevnijih protivnika u ligi. Očekujem “tvrdu” i zanimljivu utakmicu.”

Mnogi su vas na otvaranju sezone smjestili u TOP 4 ekipe lige. Može li AFCU do prednosti domaćeg terena na početku doigravanja za prvaka ili imate neka druga očekivanja?

“Pripadamo samom vrhu hrvatskog futsala po kvaliteti i smatram kako smo već do sada bili dužni to i pokazati. Nova sezona je i nova prilika za dokazivanje onoga što većina i smatra.”

Znamo kako su prošla tek tri kola, ali koga vidite u borbi za vrh, a koga u borbi za ostanak?

“I dalje smatram da je Olmissum najjača karika lige iako je odlazak Luketina bio velik udarac na njihov kadar. Mislim da trenutna situacija na tablici kao i sama izvedba pojedinih ekipa otkriva potencijalne “žrtve”.”

Koja su očekivanja od natjecanja u kupu?

“Cilj je osvajanje kupa regije Jug, a nakon toga i iskorak na razini Hrvatske.”

Ima li nešto što nismo spomenuli, a htjeli biste istaknuti?

“Vjerujem da smo sve bitne i aktualne teme i pitanja prodiskutirali.”

Imate li poruku za navijače kluba i čitatelje našeg portala?

“Koliko-toliko uzivajte u futsalu. Lijep pozdrav.”

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave