Fabet kladionica

Jakov Ungarov: ‘Ne mogu reći da podupirem nastavak natjecanja’

Nakon odluke Izvršnog odbora HNS-a da se natjecanje 1.HMNL nastavi, te objave dvije opcije za nastavak natjecanja, donosimo Vam niz reakcija klubova i njihova razmišljanja. Jakov Ungarov trener je Alumnusa Sesvete, te nam je u kratko razgovoru iznio svoja razmišljanja.

‘Što se tiče odluke o nastavku natjecanja, ne mogu reći da je u potpunosti podupirem. Naravno da je želja vratiti se u normalu i nastaviti se baviti onim što volimo, ali mislim da smo još uvijek daleko od normale. Alumnus je klub koji u svojim redovima nema profesionalce i ljude koji se bave isključivo futsalom. Nama ponovni početak treniranja i nastavak prvenstva u ovim uvjetima i u ovom trenutku predstavlja veliki izazov. Ako uspijemo upravljati zdravstvenim rizikom koji je zbog dvorana, koje većinom nisu u vlasništvu klubova, sigurno veći u odnosu na veliki nogomet, ne smijemo bježati od činjenice da je pred nama financijska kriza. Samim time, možda bi pametnije bilo da predstojeće vrijeme svi dionici iskoriste za što bolju pripremu slijedeće sezone. Kakva god odluka bila donesena, mi ćemo se prilagoditi i pokušati izvući najbolje što u ovom trenutku možemo. Ako se bira između dva HNS-ova prijedloga, onda nam je prihvatljivija i logičnija verzija s playoffom, i tu smo kao klub podržali.’

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Trofej CROfutsal | Jelavić primio trofej!

Uoči večerašnje utakmice između Novog Vremena i Torcide upriličena je ceremonija povodom dodjele Trofeja CROfutsal …

1.HMNLŽ | Raspored i najava posljednjeg ligaškog kola

U subotu i nedjelju na rasporedu su susreti posljednjeg ligaškog kola 1.HMNL za žene. Zagrebački …