Jakovljević i Ante Matan nisu više igrači Uspinjače!

Posljednjih dana je Uspinjača Gimka na svojoj službenoj Facebook stranici objavila tri odlaska iz kluba. O odlasku Piplice u Futsal Dinamo smo vam već pisali, a klub su još napustili i Bruno Jakovljević i Ante Matan.

Bruno Jakovljević je rođen 20. lipnja 1998. godine. Izdanak je Gimkine Akademije, a za Uspinjaču je nastupao u dva navrata. U karijeri je nastupao za zagrebački Nacional, Novi Marof, Zagreb 92, Uspinjaču Gimku i Dobovec. U protekloj sezoni je u dresu Uspinjače postigao pet pogodaka. U narednom periodu ćemo saznati gdje ovaj 23-godišnjak nastavlja karijeru.

Ante Matan je rođen 21. kolovoza 1997. godine. Futsal karijeru je počeo 2015. godine u Seljaku iz rodnog Livna, a nosio je još dres Alumnusa u dva navrata te Nacionala i naravno Uspinjače. U protekloj sezoni je postigao pet pogodaka. Kao i za Jakovljevića tako i za Matana očekujemo u narednom periodu objavu novog kluba za kojeg će igrati ovaj 23-godišnjak.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

FIFA WC 2021. | Kazahstan, Argentina i Brazil u četvrtfinalu!

Nakon što su u srijedu Rusija i Maroko izborili plasman u četvrtfinale Svjetskog prvenstva koje …

Vrgorac i Novo Vrijeme Apfel u finalu Superkupa!

Vrgorac i Novo Vrijeme Apfel igrat će u finalu neslužbenog superkupa Hrvatske, koji se ove …