Fabet kladionica

Jakovljević i Ante Matan nisu više igrači Uspinjače!

Posljednjih dana je Uspinjača Gimka na svojoj službenoj Facebook stranici objavila tri odlaska iz kluba. O odlasku Piplice u Futsal Dinamo smo vam već pisali, a klub su još napustili i Bruno Jakovljević i Ante Matan.

Bruno Jakovljević je rođen 20. lipnja 1998. godine. Izdanak je Gimkine Akademije, a za Uspinjaču je nastupao u dva navrata. U karijeri je nastupao za zagrebački Nacional, Novi Marof, Zagreb 92, Uspinjaču Gimku i Dobovec. U protekloj sezoni je u dresu Uspinjače postigao pet pogodaka. U narednom periodu ćemo saznati gdje ovaj 23-godišnjak nastavlja karijeru.

Ante Matan je rođen 21. kolovoza 1997. godine. Futsal karijeru je počeo 2015. godine u Seljaku iz rodnog Livna, a nosio je još dres Alumnusa u dva navrata te Nacionala i naravno Uspinjače. U protekloj sezoni je postigao pet pogodaka. Kao i za Jakovljevića tako i za Matana očekujemo u narednom periodu objavu novog kluba za kojeg će igrati ovaj 23-godišnjak.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …