Josip Grubeša: “Nadamo se novim bodovima!”

U trećem kolu 1.HMNL Alumnus se s gostovanja u Šibeniku vratio kući s tri boda. U uzbudljivoj utakmici na Baldekinu, „Studenti“ su pobijedili Crnicu rezultatom 4:5 u kojoj je ovosezonsko pojačanje Josip Grubeša zabio hat-trick i upisao asistenciju. Kakvi su njegovi dojmovi s utakmice te što možemo očekivati od susreta sa Šibenikom 1983, pročitajte u nastavku.

Na Baldekinu ste upisali prvu ovosezonsku pobjedu u kojoj ste slavili nad Crnicom rezultatom 4:5. Možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

Bila je teška utakmica s puno prilika s jedne i druge strane. Mi smo držali visok ritam cijelo vrijeme kako smo se i dogovorili što je na kraju urodilo plodom. Bilo je nekoliko trenutaka kad se utakmica mogla prelomiti i na drugu stranu, primjerice kod rezultata 3:3. Vrlo sam zadovoljan konačnim ishodom i čestitam protivnicima na dobroj izvedbi.

Ovo Vam je prva sezona u dresu “Studenata”, a u Šibeniku ste već postigli svoj prvi hat-trick. Jeste li zadovoljni prilagodbom u novoj momčadi?

Zadovoljan sam prilagodbom u novoj momčadi. Dečki su super, atmosfera je odlična te sam sretan što sam dio te priče.

FOTO: MNK Olmissum (Facebook)

Što biste naglasili kao glavnu karakteristiku momčadi koja bi vas mogla odvesti do novih bodova?

Kao glavnu karakteristiku naglasio bih timski duh koji postoji unutar momčadi. Smatram da je to ono što nam je i u Šibeniku pridonijelo da utakmicu uspješno privedemo kraju.

Koji su ciljevi momčadi za preostali dio polusezone te kakvu igru Alumnusa možemo očekivati?

Nešto smo kasnije krenuli s pripremama nego ostale momčadi tako da bi neki okvirni cilj do kraja polusezone bio uigrati se do kraja te skupiti što više bodova.

Nakon pobjede na Baldekinu na domaćem terenu dočekujete Šibenik. Možete li nam najaviti utakmicu i reći što možemo očekivati od nje?

Mislim da je Šibenik odlična ekipa s nekoliko vrhunskih pojedinaca što znači da nas čeka zahtjevna utakmica. Mislim da bi moglo biti puno golova i dobra utakmica za pogledati, a mi se naravno nadamo novim bodovima na domaćem terenu.

O nama Gabrijela Gaiser

avatar

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | Raspored i najava 9. kola

U sklopu 9. kola 2.HMNL-zapad danas nas očekuju četiri utakmice. Vrijedi svakako izdvojiti utakmicu Jesenje …

2.HMNL-istok | Aurelia do punog plijena u Slavonskom Brodu

Jučer je odigran zaostali susret 8. kola 2.HMNL-istok u kojem je vinkovačka Aurelia osvojila velika …