30.2 C
New York
spot_img
spot_img

Josip Šalaj: “Dat ćemo sve od sebe da sva tri boda ostanu u Osijeku”

Objavljeno:

Osijek je nastavio svoj niz neporaženosti i u prošlom kolu na gostovanju kod Crnice. Osvrt na susret koji se odigrao pred TV-kamerama na Murteru te najavu susreta protiv Vrgorca dao nam je Josip Šalaj.

U prošlom kolu na gostovanju kod Crnice u dramatičnom susretu ponovno ste remizirali. Možete li nam prokomentirati taj susret?

Protiv Crnice uvijek je teško igrati, no ušlo smo odlično u susret, vodili 0:2 na poluvremenu i 1:3 u početku drugog, ali mišljenja sam da smo u drugom poluvremenu dosta pali sa snagom što je Crnica iskoristila i preokrenula rezultat. Pokazali smo i karakter time što smo 30 sekundi prije kraja uspjeli izjednačiti na 4:4, šteta za propuštenu priliku, ali na kraju trebamo biti zadovoljni i sa bodom.

Nakon odigranih prvih 6 kola imate 5 bodova. Koliko ste zadovoljni dosadašnjim bodovnim učinkom?

Po mom mišljenju ne možemo biti baš zadovoljni dosadašnjim učinkom, iako smo popravili dojam u posljednja tri kola, no ne treba žaliti nego se okrenuti onome što dolazi i boriti se da pobijedimo u sljedećim utakmicama.

Iako sve utakmice nisu odigrane za nama je trećina regularnog dijela natjecanja. Tko je po Vama najugodnije iznenađenje, a tko je podbacio?

Ne bih nikoga izdojio kao iznenađenje ili nekoga da je podbacio. Rezultati i tablica pokazuju kako je liga izuzetno izjednačena i sve je vrlo blizu tako da na ovo pitanje ćemo možda moći odgovoriti u kasnijoj fazi natjecanja.

U petak na svom parketu dočekujete Vrgorac, momčad koja ima isti učinak kao i Osijek. Možete li nam najaviti tu utakmicu?

U petak na našem Zrinjevcu dočekujemo Vrgorac koji ima isto bodova kao i mi, nama je to prilika da nastavimo pozitivni niz što sigurno neće biti lako protiv ekipe Vrgorca. Dat ćemo sve od sebe da sva tri boda ostanu u Osijeku.

Marijan Čolak
Marijan Čolakhttps://www.crofutsal.com
Marijan Čolak je rođen 1995. godine u Splitu, a živi u Solinu. Dio CROfutsal tima je od ljeta 2020. godine, a po struci je stručni specijalist računovodstva i financija.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave