17.1 C
New York
spot_img
spot_img

Juraj Grizelj nakon 4 godine odlazi iz Olmissuma!

Objavljeno:

Juraj Grizelj više nije izvršni direktor Olmissuma! Vijest je to koja je u kasnim sinoćnjim satima iznenadila mnoge, a koju je sam Grizelj objavio na svom osobnom Facebook profilu. Nakon četiri godine Grizelj napušta Olmissum, a njegovu objavu prenosimo u cijelosti.

Može biti slika sljedećeg: Jedna osoba

‼️Winds of change‼️
Danas mi je bio posljednji dan u MNK Olmissum .
Odlučio sam se nakon fenomenalne 4 godine samoinicijativno napustiti klub. Zahvalan sam svima, a posebno predsjedniku na prilici koju mi je dao u trenutku u kojem je malo tko vjerovao u mene. Ipak, mislim da je zbog određenih razloga došlo vrijeme da podnesem ostavku.
Naučio sam puno novih stvari, stekao iskustva u vođenju kluba, vođenju marketinga, komunikaciji na društvenim mrežama… ali najvažnije od svega, stekao sam mnoštvo prijatelja kako na terenu, tako i oko njega. U ove 4 godine, uz naslove prvaka, jednako me je veselilo i vođenje ZOL-a, koji je narastao i svake godine nadmašivao sam sebe. Vjerujem da će se sve nastaviti na ovoj razini na kojoj smo sve gradili protekle 4 godine.
Sutra klub slavi 7 godina, želim mu puno uspjeha u budućnosti, a ja krećem u nove izazove i pobjede ???
Što je razlog ovoj odluci Grizelja ostaje samo da nagađamo. Kontaktirali smo dojučerašnjeg izvršnog direktora “zeleno-plavih” koji je izrazio želju da razlozi njegova odlaska ostanu između njega i vodstva kluba, a ujedno nam je i potvrdio da ostaje u futsalu kao član ekipe “FUTSAL WEEK”, te mu ovim putem u ime CROfutsal magazina želimo mnogo sreće i uspjeha u daljenjem radu.
Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave