Fabet kladionica

Keko napustio Square!

Brazilac Andre Thiago Grahl poznatiji kao Keko, danas je napustio dubrovački Square, te se vratio u Brazil. Epilog je to novonastale situacije u Hrvatskoj, te mjera opreza za suzbijanje širenja koronavirusa. Keko je izrazio želju za povratak u Brazil, a Square je udovoljio njegovu zahtjevu, te je igrač danas napustio Dubrovnik.

Hvala puno na svemu, hvala što ste prihvatili moju odluku. Stvarno želim biti prvak ovdje u Hrvatskoj, ali sada nisam dobro psihički. Ako sve ovo prođe i vi odlučite da se vratim u doigravanju za prvaka kao igrač bit ću na raspolaganju.’ – izjavio je Keko za službene stranice dubrovačkog prvoligaša.

Brazilski pivot Keko je uoči početka ove sezone došao u Square kao veliko pojačanje. No ipak, od njega se očekivalo znatno više od 6 prvenstvenih zgoditaka koliko je postigao u dresu Squarea. Također vrijedi spomenuti kako je Square u svom kadru imao tri stranca izvan EU, te bi u nastavku natjecanja uvijek jedan od njih trebao biti izvan kadra za utakmice. Odlaskom Keka dubrovački je prvoligaš odstao na Micevskom i Peleu, stoga trener Despotović neće imati brige koga ostaviti izvan konkurencije za nastup.

Keku ovom prilikom želimo mnogo sreće i uspjeha u daljnjoj karijeri.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Futsal DInamo pobjednik turnira u Gospiću!

U sjeni Superkupa na kojem su nastupile četiri najbolje hrvatske momčadi iz prošle sezone, i …

Luka Perić u dresu Futsal Dinama!

Luka Perić novo je pojačanje Futsal Dinama! 25-godišnji reprezentativni pivot u redove zagrebačkih “plavih” dolazi …