Fabet kladionica

Korab Morina: ‘I dalje mislim da trebamo Ligu 12…’

Nastavljamo s reakcijama klubova na odluku Izvršnog odbora HNS-a da se prvenstvo nastavi, kao i na ponuđene prijedloge za nastavak natjecanja. ‘Alfa i omega’ Uspinjače Gimke i dalje je mišljenja da je za Hrvatsku najbolje rješenje ‘Liga 12’. Korab Morina iznio nam je svoj stav koji Vam donosimo u nastavku.

‘Ako već moramo igrati, volio bih da što rije počne i to prije završi liga, tako da se utakmice igraju u ritmu petak-srijeda-petak, da ne dočekamo igranje do kraja 7.mjeseca. Sigurno da će i nakon odigravanja ove lige klubovi biti u problemima, jer će svi imati smanjen budžet za narednu sezonu i bojim se da će nam bolji igrači otići u druge lige. Stoga nam Hrvatski nogometni savez mora pomoći da održimo rejting koji ova liga i zaslužuje. I dalje sam mišljenja da moramo imati Ligu 12, jer Liga 10 nam ne daje vremena da razvijamo mlade igrače i na taj način moramo uvoziti strane igrače, a mišljenja sam da imamo talentirane naše mlađe dečke od svih u okolici, ali ako neće igrati neće moći ni pokazati sav svoj potencijal, te se neće razvijati u željenom smjeru. Za budućnost lige i za budućnost same reprezentacije moramo imati Ligu 12.’

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Dubrovačko-neretvanska županijska liga | Prvi poraz Čibače, Čilipi na vrhu!

Odigrani su susreti 6. kola Dubrovačko-neretvanske županijske lige. Prvi ovosezonski poraz upisala je Čibača koju …

2.HMNL-jug | Prokišnjavanje dvorane odgodilo još jedan susret Jezera

Nakon što je dvoboj 6. kola 2.HMNL-jug između Jezera i Splita odgođen zbog prokišnjavanja dvorane, …