Luka Suton pojačao redove doprvaka!

Netom nakon što smo vam na portalu objavili promjene u upravi i igračkom kadru iz redova Novog Vremena je na službenoj Facebook stranici objavljeno još jedno pojačanje. Naime, Luka Suton, hrvatski prvak i dojučerašnji igrač sad već bivšeg talijanskog prvoligaša Mantove je novi napadač Makarana!

Luka Suton je rođen 21. listopada 1994. godine. Futsal karijeru je počeo 2013. godine u mostarskom Vjekoslavu Arapoviću. U klubu je proveo pola godine nakon čega prelazi u još jedan mostarski klub, Zrinjski, za kojeg igra sljedeće 3 ipo godine. Nakon epizoda u mostarskim klubovima prelazi u Brotnjo iz Čitluka u kojem se zadržao godinu dana. Sljedeće dvije ipo sezone smo ga gledali u dresu Vrgorca te smo mogli uživati u njegovim majstorijama. Odlične igre i status hrvatskog reprezentativca donijeli su mu angažman u Italiji te je u protekloj sezoni nosio dres Mantove za koju je postigao sedam pogodaka. Novo Vrijeme je definitivno današnjim pojačanjima najavio napad na titulu u sljedećoj sezoni.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …