Luka Suton pojačao redove doprvaka!

Netom nakon što smo vam na portalu objavili promjene u upravi i igračkom kadru iz redova Novog Vremena je na službenoj Facebook stranici objavljeno još jedno pojačanje. Naime, Luka Suton, hrvatski prvak i dojučerašnji igrač sad već bivšeg talijanskog prvoligaša Mantove je novi napadač Makarana!

Luka Suton je rođen 21. listopada 1994. godine. Futsal karijeru je počeo 2013. godine u mostarskom Vjekoslavu Arapoviću. U klubu je proveo pola godine nakon čega prelazi u još jedan mostarski klub, Zrinjski, za kojeg igra sljedeće 3 ipo godine. Nakon epizoda u mostarskim klubovima prelazi u Brotnjo iz Čitluka u kojem se zadržao godinu dana. Sljedeće dvije ipo sezone smo ga gledali u dresu Vrgorca te smo mogli uživati u njegovim majstorijama. Odlične igre i status hrvatskog reprezentativca donijeli su mu angažman u Italiji te je u protekloj sezoni nosio dres Mantove za koju je postigao sedam pogodaka. Novo Vrijeme je definitivno današnjim pojačanjima najavio napad na titulu u sljedećoj sezoni.

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 30-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 1. kola

Odigrani su susreti 1. kola Splitsko-dalmatinske županijske lige! Najuvjerljiviju pobjedu ostvario je Trilj protiv momčadi …

2.HMNL-zapad | Otočac uvjerljiv protiv Bjelovara, prva pobjeda UspinjačeGimke

Jučer su odigrana 3 susreta 3. kola 2.HMNL-zapad. Otočac je protiv Bjelovara ostvario uvjerljivu pobjedu, …