Marin Jukić odlazi s mjesta pomoćnog trenera Olmissuma!

Nakon odlazaka Žarka Luketina i Mije Mišerde, danas je objavljen novi odlazak iz redova “zeleno-plavih”. Marin Jukić je na svom Facebook profilu objavio kako samoinicijativno podnosi neopozivu ostavku na mjesto pomoćnog trenera MNK Olmissum. Objavu Marina Jukića prenosimo u cijelosti:

 

Od osnutka kluba 2015. do danas u 3 igračke i 3 trenerske godine bio sam dio najkvalitetnijeg futsal projekta u državi i nizali smo uspjeh za uspjehom s vrhuncem na kraju ove sezone i trostrukom krunom.🏆🏆🏆
Ovim putem želim obavijestiti javnost da samoinicijativno podnosim neopozivu ostavku na mjesto pomoćnog trenera seniorske momčadi MNK Olmissum.
“You can fool some people some times but you can not fool all the people all the time.”
Ekipa hvala na svemu i sretno! 💚💙
Može biti slika sljedećeg: 22 people, including Duje Maretic, Josip Jurlina, Kristijan Postružin, Valerije Juric, Antonio Sekulić and Žarko Luketin i ljudi stoje
O razlozima odlaska Jukića možemo samo nagađati. Na službenim stranicama Olmissuma još uvijek nisu objavili ovu vijest, no doznajemo kako Jukić ipak ostaje dio “zeleno-plavih” kao trener u omladinskom pogonu Omišana.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Šibensko-kninska županijska liga | Pregled 15. kola

Odigrana je glavnina susreta 15. kola Šibensko-kninske županijske lige. Izuzetak je tek dvoboj Šibenika i …

EURO 2022. | U iščekivanju objave reprezentativnog popisa…

Iz HNS-a su danas na adresu UEFA-e poslali popis reprezentativaca za predstojeće Europsko prvenstvo. Na …