Aktualno

Marko Gašpar: “Ostavit ćemo srce na terenu!”

Vrgorac je u sezonu ušao s toplo-hladnim igrama, upisana su dva poraza te po jedan remi i pobjeda. Pred “nebeskoplavima” su novi izazovi, prvo u nedjelju gostuju kod Universitasa u prvenstvu, a dva dana kasnije u Šibeniku će protiv Crnice tražiti prolazak na Final Four kupa. O tim utakmicama i trenutnom stanju u momčadi porazgovarali smo s Markom Gašparom.

U prošlom kolu ste poraženi na domaćem terenu od Square, možete li nam prokomentirati tu utakmicu?

Najprije čestitke Squareu na pobjedi, ali mišljenja sam da smo im uvelike olakšali da odnesu 3 boda iz Vrgorca. S naša tri poklonjena gola i Primićem na vrhunskom nivou jednostavno nisu mogli izgubiti.

U susretu s Squareom imali ste i problema s ozljedama. Kakav je trenutni zdravstveni status u ekipi i dali Vam je pomogla reprezentativna pauza da se još bolje uigrate?

Pa da, nismo bili kompletni protiv Squarea, imali smo problema s ozljedama. Prvo Roskam koji uopće nije nastupio tu utakmicu, a zatim se kapetan Martinac ozljedio u ranoj fazi utakmice, što je također uvelike utjecalo na rezultat, a da bi stvar bila još gora oporavak će mu potrajati još par kola. Mlada smo ekipa i puno znači kad fali bilo tko od iskusnijih igrača. Reprezentativna stanka nam je trebala pomoći da se malo saberemo i da se neki od igrača oporave, međutim kao i druge klubove nas je dočekala korona i samoizolacija gdje nismo imali neko vrijeme kvalitetan i kompletan trening, ali kažem nismo jedini u toj situaciji.

Nakon odigrana 4 kola imate isto toliko bodova, jeste li zadovoljni dosadašnjim učinkom?

Pa gledajte, zasigurno da nam ostaje žal za prosutim bodovima protiv Alumnusa kod kuće 2.kolo, gdje primamo gol 3 sekunde prije kraja, te protiv Squarea prošlo kolo gdje neoprezno poklanjamo golove, a samim time i bodove. No što je tu je, s tim smo završili, greške trebamo svesti na minimum i fokusirati se na protivnika koji slijedi.

Pred Vama je gostovanje kod Universitasa koji je trenutno na posljednjem mjestu. Možete li nam najaviti tu utakmicu i iznenađuje li Vas loš ulazak u sezonu splitskih “studenata”?

Studenti su poznati po svojoj borbenosti, te kao i u dosadašnjim međusobnim utakmicama mislim da će utakmica biti “na nož”. Imali su loš ulazak u sezonu i zasigurno da se žele izvući iz crne rupe, ali mi ćemo kao i do sada ostaviti srce na terenu i pokušati odnijeti bodove u Vrgorac, a neka bolji pobjedi.

Krajem prošlog tjedna saznali ste protivnika u 1/4 kupa, ždrijeb Vam je dodijelio gostovanje kod Crnice. Možete li nam najaviti i tu utakmicu s obzirom da slijedi odmah nakon prvenstvene s Universitasom?

Četrvrtfinale kupa protiv Crnice nas čeka već u utorak, dva dana nakon utakmice s Universitasom. Nema se što reći, tu je 8 odličnih ekipa, a svaka želi na Final Four, pa tako i mi. Biti će to jako teška utakmica u Šibeniku, ali vjerujem kako ćemo mi na koncu izvući povoljan ishod.

O nama Marijan Čolak

avatar

Moglo bi vas zanimati

Josip Brkić: “Očekuje nas teška utakmica, no vjerujem u plasman u finale!”

Ovaj tjedan u Makarskoj se igra “majstorica” polufinala, u kojoj će snage odmjeriti Novo Vrijeme …

CROfutsal TIM | Predstavljamo vam nova imena

U kolovozu prošle godine, uoči početka sezone koja se sad polako približava svom kraju, smo …