24.7 C
New York
spot_img
spot_img

Martinac: Ne priznamo nikome da je bolji dok na terenu ne dokaže suprotno!

Objavljeno:

16. kolo zatvaraju svojom utakmicom Vrgorac i Uspinjača. Intervju s trenerom Uspinjače, gospodinom Korabom Morinom ste već imali priliku pročitati.

 

U dosadašnjih 13 međusobnih susreta Vrgorac je odnio sva tri boda sedam puta te će u ovoj utakmici sigurno nastojati povećati broj pobjeda u međusobnim susretima. Zbog kartona Vrgorčani neće moći računati na Tonija Jelavića. Vrgorčani su trenutno na šestoj poziciji s tri boda manje od petog Dinama i tri boda više od svog sljedećeg suparnika.

 

https://www.facebook.com/CROfutsal/posts/2704318769674175?__xts__%5B0%5D=68.ARC1BMWLgX85kLFM88X2XyaAAMGDUkl1r3riqLptlfx8IHHuSgzV60m2kN8l9HN9dME3C-EGsbgy_aBFkJGX5lpmN2CFU2tuckqaQzMwxfj7yKUf27jF0rTBy81YOUMV1azIX8_YDTOLs9Er6GNPY7rn-go4dcvGqdPgoObfO5jbuyZPzcABR_SjD31H0cE2LldDpX_nDXJBvNurEe1Wwnbg4F8CwguT0-wITKQVmHPCNVQ7h3ECXd9fGYbEu17-TdMHObKVVB9ErvxP-E9zH8osrD6TZXJyfbT8llSh4QnDzGPOJx5Zuh_a5uGH9eU3NJuK7pjNMqMvaUbS766YU5K1UQ&__tn__=-R

 

stanju u momčadi i ciljevima koje momčad ima u nastavku sezone pitali smo kapetana i legendu Vrgorca, Duška Martinca.

 

Svi smo upoznati sa situacijom kroz koju je HMNK Vrgorac prolazio tijekom ove pauze uzrokovane pandemijom koronavirusa kao i s činjenicom kako igrači dugo vremena nisu imali gdje trenirati. Kakvo je stanje sad?

Stanje se popravilo s obzirom na činjenicu da smo počeli redovno trenirati i da se spremamo za završnicu sezone i to je ono što nas igrače trenutno najviše zanima. Kako smo i rekli, dostojanstveno ćemo odigrati sezonu do kraja i dat ćemo sve od sebe da postignemo što bolji rezultat.

 

Jesu li svi igrači na okupu i spremni za nastavak sezone?

Braća Suton su lakše ozljeđeni. Luka se lagano priključuje dok ćemo Josipa još malo pričekati. Upitni su za prvu utakmicu, ali mislim da će bit spremni za ostatak sezone. Ostatak ekipe je na okupu. Svi su zdravi, Bogu hvala, i treniraju.

 

Igrat ćete bez kartoniranog Jelavića koji je ove sezone zabio 6 pogodaka. Koliki će to gubitak za momčad biti?

Nedostajat će Jelavić, to je sigurno, ali već smo ove sezone navikli na izostanke. Mislim da nismo niti jednu utakmicu odigrali kompletni. U svakom slučaju ne treba tražiti alibi kad fali bilo tko. Imamo širok kadar igrača i uvijek idemo na pobjedu.

 

Koja su očekivanja u susretu protiv Uspinjače kao i u nastavku sezone? Dokle može Vrgorac ove sezone?

Teško je predvidjeti u kakvoj su formi igrači, a posljedično tome i momčadi pa je nezahvalno nešto prognozirati. Sustav natjecanja koji je predviđen do kraja ostavlja svima mogućnosti da se bore za najviše pozicije. Ne bi bilo u redu od mene da kažem da smo favoriti, ali jedno je sigurno, da idemo na pobjedu svaku utakmicu i da ne priznamo nikome da je bolji dok na terenu ne dokaže suprotno.

 

Hvala Martincu na odgovorima!

Marin Kraljević
Marin Kraljevićhttps://www.crofutsal.com
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 33-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave