Matković u Futsal Dinamu, Gorup u Futsal Gorici!

Futsal Dinamo predstavio je novo pojačanje za nadolazeću sezonu. To je Daniel Matković, 25-godišnji lijevi bek koji u redove “modrih” dolazi iz drugoligaša Petrinjčice, no riječ je o igraču s prvoligaškim iskustvom. Matković je rođen 06.srpnja 1995.godine, a uz već spomenutu Petrinjčicu igrao je još za Nacional Zagreb i Novo Vrijeme Apfel. Zanimljivo je da je Matković kao igrač zagrebačkog Nacionala u sezoni 2017/2018 postigao dva zgoditka Futsal Dinamu. Matković je povodom prelaska u redove Futsal Dinama dao za službene stranice kluba kratki intervju, koji možete vidjeti u nastavku.

Iz Petrinjčice uz spomenutog Matkovića odlazi još jedan igrač. Riječ je o Josipu Gorupu, 23-godišnjem pivotu koji iz Petrinjčice prelazi u redove Futsal Gorice. Josip Gorup rođen je 07.studenog 1996.godine, te od 2013.godine igra za Petrinjčicu. Uz to, Gorup je nogomet igrao za Mladost iz Petrinje, no nakon kadetskog uzrasta odlučio je igrati samo futsal. Gorup će u Gorici zaoštriti konkurenciju na poziciji pivota, te mu želimo mnogo sreće i uspjeha u redovima “crveno-crnih”.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Splitsko-dalmatinska županijska liga | Odigrani susreti 7. kola

Odigrani su susreti 7. kola SPlitsko-dalmatinske županijske lige. U derbiju kola Solin 1980 je uvjerljivo …

Juraj Grizelj: “Ostvarili smo Elitnu rundu, a sada idemo po trofeje!”

Omiški Olmissum je natjecanje u skupini Elitne runde UEFA Futsal Lige prvaka u Lisabonu zaključio …