Mavrović: “Moj odlazak je logičan potez!”

Marinko Mavrović više nije trener Squarea, vijest je to koju smo još ranije objavili na našim stranicama. Mavrović je nakon nepune 3 sezone napustio klupu dubrovačkog prvoligaša uslijed slabih rezultata nakon kojih se Square nalazi izvan prvih 6 momčadi koje osiguravaju plasman u doigravanje.
Kontaktirali smo dojučerašnjeg trenera Squarea koji je bio otvoren za razgovor, a svoj odlazak vidi kao logičan potez.

“Još jučer sam se dogovorio s vodstvom kluba. Došlo je do zasićenja, te se trebalo nešto promijeniti kako bi se prodrmala momčad i ostvario plasman u doigravanje.”

Slikovni rezultat za marinko mavrović

Square se trenutno nalazi na 7.mjestu ligaške ljestvice, sa 6 bodova manje od Broda 035 koji zauzima željeno 6.mjesto! Mavrović vjeruje kako Square još uvijek može osigurati plasman u doigravanje.

“Još uvijek imamo izglede, jer kod kuće dočekujemo Brod 035, Albonu potpićan ’98 i Alumnus. Brod 035 pak ima vrlo težak raspored, te vjerujem kako možemo do 6.mjesta koje vodi u doigravanje.”

Dubrovčanima ovog proljeća ne ide dobro. Osvojena su tek 3 boda u 5 odigranih susreta…

“Naš najveći kiks je poraz kod kuće od Uspinjače na otvaranju proljetnog dijela sezone. Uz to se i ozlijedio Cvjetković, te smo uz odlaske Bevande i Ivankovića ostali bez potrebnog broja igrača. Samim time, nije se kvalitetno moglo ni trenirati, što je rezultairalo slabijim rezultatima.”

Slikovni rezultat za marinko mavrović

Vrijeme provedeno na klupi dubrovačkog prvoligaša za  Mavrovića ipak ostaje u ugodnom sjećanju.

“Proveo sam ovdje lijepe 3 godine koje nikada neću zaboraviti. Zahvalan sam na svemu Upravi kluba i igračima, te im pružam punu podršku u nastavku sezone. Ostajem tu, te se potpuno stavljam na raspolaganje vodstvu kluba i trenerima Cvjetkoviću i Bačiću kojima želim mnogo sreće i uspjeha u radu!”

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Niko Vukmir: “Mislim da ćemo svima biti neugodan protivnik!”

Nakon odlično odigrane utakmice protiv dubrovačkog Squarea, Futsal Pula susrest će se s trenutnim prvacima, …

Duje Kustura: “Kao branitelje naslova ne interesira nas ništa osim pobjede.”

Aktualni prvak, omiški Olmissum u prošlom kolu poražen je u gostima kod Vrgorca s 3:1. …