FOTO: Vedran Tolić

Mladen Perica-Štrla na klupi Vrgorca!

Mladen Perica-Štrla novi je trener Vrgorca! Vijest je to koju su danas potvrdili iz vrgoračkog prvoligaša, te će Vrgorac biti novi izazov splitskog stratega.
Mladen Perica-Štrla ovog se ljeta sporazumno razišao sa Split Tommyjem, na čijoj je klupi bio nešto više od jedne sezone. Štrla je na klupi Split Tommyja naslijedio Matu Stankovića u završnici sezone 2014/2015, te je poražen u finalu doigravanja od zagrebačkog Nacionala. U prošloj sezoni Štrla je sa Splićanima ostvario velik trijumf na završnici kupa u Zagrebu, no novi poraz u finalu doigravanja od najvećeg rivala doveo je do prekida suradnje. Najveći trag Štrla je ostavio u Mejašima s kojima je prošao put od ulaska u 1.ligu do vrha prvoligaške ljestvice. Nakon Mejaša karizmatični je trener vodio i Murter kojeg preuzima u siječnju 2011.godine, da bi krajem sezone 2014/2015 napustio klupu Murtera i preuzeo Split Tommy. Uz to, vrijedi napomenuti da je Mladen Perica-Štrla vrlo uspješno vodio našu U-21 reprezentaciju iz koje su proizašli mnogi današnji standardni reprezentativci.
Angažman Mladena Perice-Štrle za CROfutsal je potvrdio direktor kluba Ante Mihaljević:

“Uprava kluba želi igrački i rezultatski iskorak u novoj sezoni, stoga smo se odlučili na angažman Mladena Perice-Štrle koji je provjerena trenerska vrijednost. Kako je Štrla poznat po radu s mladima, u novoj sezoni očekujemo i napredak igrača iz našeg pogona. Ciljevi su dobro poznati, plasman u doigravanje prvenstva i završnicu kupa Hrvatske. U sezonu ulazimo s istim igračkim kadrom kao i prošle sezone, a početak priprema zakazan je za 5.rujna!”

Vrgorčanima i Štrli želimo mnogo uspjeha u narednoj sezoni!

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Vrgorac doveo reprezentativca BiH!

Vrgorac je na svojoj stranici objavio drugo pojačanje za novu sezonu. Nakon reprezentativca Hrvatske, Zorana …

Futsal na Braču: Fortuna Povlja

24. i 25. srpnja smo na poziv predsjednika Malonogometnog kluba Fortuna Povlja, gospodina Tončija Zlatara …