24 C
New York
spot_img
spot_img

Mladen Perica-Štrla: ‘Ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti…’

Objavljeno:

Mladen Perica-Štrla trener je šibenske Crnice, koja ove sezone bilježi sjajne rezultate. Šibenčani trenutno drže sjajno 3.mjesto, no pitanje je da li će se najuspješnija prvoligaška sezona za Crnicu nastaviti. Splitski strateg na klupi Crnice nije optimističan po tom pitanju.

‘Pesimističan sam i ne vjerujem da će se prvenstvo nastaviti. Mišljenja sam kako će se ova agonija nastaviti, te da je pred nama duža stanka.’ – govori nam popularni Štrla koji ne krije kako bi volio da se o konačnom plasmanu odlučuje na parketu.

‘Pobornik sam toga da se na parketu odlučuje o poretku. No sada smo u situaciji da trebamo čekati kako će se razvijati ova situacija. Naravno, tek ukoliko se stvore uvjeti za nastavak natjecanja, treba vidjeti na koji način privesti sezonu kraju.’

Štrla je na našim stranicama pratio mišljenja ostalih prvoligaških trenera, te je na koncu iznio i svoja razmišljanja.

‘Sezona treba završiti do 28.lipnja, te je pitanje koliko će biti vremena. Treba uzeti u obzir da će klubovima trebati minimalno 10-15 dana za pripreme. Ukoliko bude vremena, valjalo bi barem odigrati preostala tri kola, pa možda i bez playoffa završiti sezonu. Bude li vremena može se odigrati i nekakav skraćeni oblik doigravanja. Ukoliko pak ne bude vremena, najbliži sam Korabovom mišljenju o proširenju lige za slijedeću sezonu. Liga-12 je ono što zastupa većina trenera i to je na tragu onoga o čemu smo pričali na sastanku trenera i predstavnika HNS-a. Jedino što ne bismo čekali dvije godine za realizaciju.’ 

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave