MNK Murter-Royal | Priopćenje za javnost

Nakon što je na našim stranicama objavljena burna rekcija Marjana Budiše, direktora za marketing i financije MNK Murter Royal, koju je isti javno objavio putem društvene mreže facebook, na našu je adresu pristiglo priopćenje za medije od strane kluba koje potpisuje predsjednik MNK Murter dr.Jadranko Turčinov.
Sadržaj priopćenja Vam donosimo u cjelosti:

Dana 27.09.2014. odigrano je prvo kolo natjecateljske sezone 2014/15 u kojemu smo pretrpjeli poraz od domaćina MNK Novi Marof rezultatom 4-3, a što je i malonogometna javnost mogla pratiti u TV prijenosu na Kreator TV te na „live stream“.
Samu utakmicu ne bi željeli posebno komentirati, kao što i nismo isto napravili zadnje kolo prošlogodišnjeg prvenstva kad smo od istoimenog kluba također izgubili na svom parketu, i zbog toga smo trpili napade cijelokupne javnosti o “nevjerovatnosti“ takvog rezultata. Mišljenja sam da komentirati takve objede naših nesimpatizera samo njima daje snagu, a nama treba mir i red i stoga ostavljamo sve takve, „kratkih“ rukava i neka nađu plodno tlo drugdije.
Osvrnuli bi se također i na pisanje portala Crofutsal koji je ničim izazvan objavio udarnu vijest vijest, smjenu i nepovjerenje naspram naše struke, posebice trenera Mladena Pericu-Štrle i sportskog direktora Hrvoja Kekeza koju je izvukao iz konteksta pisma na „facebook-u“ sponzora našeg kluba gosp. Marijana Budiše upućeno izvršnom sportskom direktoru kluba Hrvoju Kekezu.
Stvarno ne možemo vjerovati u neprofesionalnost urednika Crofutsala, koji ovakve prepiske objavljuje kao vijest i pitamo se da li je ovo praksa na Crofutsalu, obzirom da se tamo svakakve neprovjerene informacije pišu!? Mišljenja smo da vijest prvo treba provjeriti kod svih aktera, pričekati SLUŽBENO PRIOPĆENJE KLUBA, a ne izvlačiti nečija interna razmišljanja koja nisu stav kluba. Dakle ubuduće ne želimo da se objavljuju neslužbene i neprovjerene informacije.
Ovom prilikom molim gosp. Budišu marketnig-direktora kluba da svoja razmišljanja i stavove (na koje ima naravno pravo) prvo iznese upravi kluba, a zatim će uprava kluba dati priopćenje za javnost.
Vrijeme će pokazati da li je pisanje gosp. Budiše na „facebook-u“ koje je objavljeno kao udarna vijest, našem klubu donijelo marketinšku korist. Bitno je napomenuti da u stručnom dijelu gospoda Perica i Kekez OSTAJU na kormilu kluba MNK Murter i da će „Murterski Škoji“ i dalje mirno broditi u turbulentnom moru hrvatskog futsala.

S poštovanjem,

Dr. Jadranko Turčinov

Predsjednik Mnk Murter

Kao što ste mogli čitati na našim stranicama, objavu gospodina Budiše smo citirali u cjelosti, stoga ne vidimo zašto gospodin Turčinov u priopćenju navodi “izvlačenje iz konteksta”. Svoj stav gospodin je Budiša javnom objavom na spomenutoj društvenoj mreži učinio dostupnim za javnost, stoga objavu istoga na našim stranicama ne držimo neprofesionalnom i neprimjerenom. U spomenutom članku nisu iznošena mišljenja ni jednog od novinara ili urednika CROfutsala! Objavljeno je razmišljanje jednog od službenih osoba kluba, a činjenica da se gospodin Budiša odlučio na javni istup prije nego li je o tome konzultirao vodstvo kluba zasigurno nije problem uredništva CROfutsala. Optužbe na račun CROfutsala stoga smatramo neprimjerenima, a ishodište problema u MNK Murter trebaju tražiti u vlastitim redovima, a ne u mediju koji je objavio nešto što je već bilo objavljeno!

 

O nama Administrator

avatar

Moglo bi vas zanimati

Crnica ispustila pobjedu protiv Futsal Dinama!

U susretu 4.kola 1.HMNL Crnica i Futsal Dinamo su podijelili bodove odigravši 3:3! Šibenčani su …

Square na krilima Džankovića do trijumfa u Vrgorcu!

U susretu 4.kola 1.HMNL Square je slavio na gostovanju kod Vrgorca rezultatom 1:3! Nakon trijumfa …