Fabet kladionica

MURTER | Mijatović potpisao, Jurlina pred suspenzijom!

Pojačanjima u Murteru kao da nema kraja! Danas je realizirano novo pojačanje u redovima otočkog prvoligaša. Iz redova Vrgorca u redove Murtera dolazi Denis Mijatović, bivši reprezentativac koji je nakon odlaska iz Inera najblistavije trenutke karijere proživio u Vrgorcu, s kojim ipak nije uspio ostvariti san o naslovu prvaka Hrvatske. Orijentacija Vrgorca na mlađe i domaće snage usmjerila je Mijatovića prema drugim destinacijama, a kako doznajemo Solin je također bio zainteresiran za dovođenje ovog iskusnog pivota. Murter je izgleda ipak bio konkretniji, te će Mijatović tako na poziciji pivota zamijeniti Pavića koji je ovoga ljeta potpisao za Split Tommy.
Vijestima s Murtera nadodajmo i onu o statusu Luke Jurline, koji je zatražio transfer u Alumnus. Doznajemo da je Komisija za registraciju igrača odbila prelazak Jurline u Alumnus, te je pokrenut disciplinski posatupak protiv Jurline. Epilog ove “trakavice” zasigurno će biti poznat uskoro…

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

Liga za popunu 1.HMNL | Raspored i delegiranje 6. kola

Pred nama je završni čin Lige za popunu 1.HMNL. U nedjelju su na rasporedu susreti …

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …