FOTO: Ivica Hodak (www.rabdanas.com)

Na Rabu održan seminar futsal sudaca!

Odlukom Komisije nogometnih sudaca Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza, na Rabu je od 23. do 25. rujna u hotelu Internacional održan seminar jedinstvene liste futsal sudaca 1. i 2. HMNL. Seminar se održao u prostorijama hotela Internacional gdje se odvijao teorijski dio seminara, dok su u sportskoj dvorani Rab održana testiranja sudaca te praktični dio seminara.
Seminar je otvoren dana 23.09.2016. godine u 17:00 sati u prostorijama hotela Internacional kada su sve sudionike pozdravili i zaželili im dobrodošlicu gradonačelnik gada Raba Nikola Grgurić, potpredsjednik MNK Rab Ivan Beg te predstavnici HNS-a.
Na seminaru je sudjelovalo 80-ak sudaca i kontrolora te članovi komisije za provedbu seminara: Dušan Kukić, Ivan Novak, Mateo Beusan, Edi Šunjić, Marijan Dobrović, Milan Berger, Darko Štimac, Draženko Kovačić, Ivan Košutić i Danijel Janošević. Seminaru je nazočio i Boris Durlen, predsjednik Komisije za mali mogomet i nogomet na pjesku HNS-a.
Ovo je po prvi puta da se na Rabu organizira ovakva vrsta seminara, a Rab je nakon uspješno odrađenih domaćinstva Prvenstva Hrvatske kadeta u futsalu, futsal kampa za mlađe uzraste i priprema U-21 reprezentacije odradio još jedno domaćinstvo u bogatoj godini što se tiče događanja vezana za futsal.

O nama Jerko Šimac

avatar
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Moglo bi vas zanimati

2.HMNL-zapad | “Taurusi” slavili na gostovanju kod Uspinjače Gimke!

U derbiju 2. kola 2.HMNL-zapad jučer je Futsal Gorica slavila na gostovanju kod Uspinjače Gimke …

Futsal Pula u fenomenalnoj utakmici nastavila pobjednički niz!

U 3. kolu 1.HMNL Futsal Pula je ugostila Square. Bila je to odlična utakmica u …