Nacional Zagreb raskinuo suradnju s Baptistellom!

Nakon mjesec dana provedenih u redovima Nacionala, pompozno najavljivano pojačanje odlazi iz Hrvatske! Nacional Zagreb i Renato Cleyton Baptistella raskinuli su suradnju zbog ozljede Brazilca s talijanskom putovnicom! Već u prvim nastupima u dresu Nacionala bilo je vidljivo da Baptistella ne može zadovoljiti visoke standarde u momčadi Roberta Grdovića, te da nije fizički spreman za napore koji su pred momčadi Nacionala. Baptistella je debitirao u polufinalu doigravanja protiv Squarea, a premda je postigao pogodak u zagrebačkom susretu, nije oduševio. U prvom susretu finala doigravanja protiv Split Tommyja, Baptistella nije pokazao gotovo ništa, a trener Grdović je u završnici susreta Baptistelli pretpostavio Kubovića jasno pokazavši koliko na Brazilca može računati. Najavljivan kao veliko pojačanje i najveći igrač koji je ikada došao u 1.HMNL, Baptistella odlazi kao najveće razočarenje i igrač kojeg ćemo po svemu sudeći vrlo brzo zaboraviti.
U nastavku Vam prenosimo službenu objavu na Nacionalovoj facebook stranici:

Nacional Zagreb raskinuo suradnju i ugovor sa Baptistellom !!!

Zbog loše igre i ozljede koljena, sa kojom je očito stigao u Nacional Zagreb, večeras je sporazumno raskinut ugovor sa Baptistellom.
Unatoč svim naporima i liječenjima navedenog igrača, procjenjeno je da nam Baptistella zbog težine ozljede ne može pomoći u daljnjoj finalnoj seriji. Klub je prema navedenom igraču izvršio sve obveze proizašle potpisanim ugovorom.

O nama Jerko Šimac

avatar
Rođen 1980.godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina od 2007.godine, od 2013.godine glavni urednik portala.

Moglo bi vas zanimati

IZ SVIJETA | Marinović i J.Suton strijelci u pobjedama svojih momčadi

Hrvatski reprezentativci i ovog su vikenda odigrali zapažene uloge u novim pobjedama svojih momčadi. Dario …

Antun Bačić u radijskoj emisiji CROfutsala!

Sutras početkom u 19:00 sati na frekvencijama MEGAMIX RADIA HVAR emitirat će se još jedna …