19.7 C
New York
spot_img
spot_img

Nijaz Mulahmetović više nije trener Stanoinvest Futsal Pule!

Objavljeno:

Nijaz Mulahmetović više nije trener Stanoinvest Futsal Pule! Vijest je to koju klub još uvijek nije potvrdio na svojim službenim stranicama, no sam Mulahmetović je u razgovoru za BiH-portal Sport1 potvrdio kako je završio svoju epizodu na klupi pulskog prvoligaša. Mulahmetović je izjavio kako je odluka kluba da se u novu sezonu uđe s novim trenerom i određenim promjenama, usprkos tome što je kao trener “zeleno-žutih” osvojio dva trofeja u ovoj sezoni (superkup i kup). Presudnim se po svemu sudeći pokazao podbačaj u prvenstvenom natjecanju gdje su Puležani u četvrtfinalu doigravanja poraženi od Olmissuma. Tako “zeleno-žuti” nisu uspjeli ponoviti prošlosezonski podvig i još jednom izboriti nastup u UEFA Futsal Ligi prvaka gdje su ove sezone imali zapažen nastup.

Iz kluba su nam u neformalnom razgovoru danas potvrdili kraj suradnje s Mulahmetovićem, kao i da će ime novog trenera biti objavljeno uskoro. Uz promjenu na klupi, u Stanoinvest Futsal Puli će doći i do brojnih promjena u kadru prve momčadi, a o svemu ćemo Vas uskoro izvijestiti na našim stranicama.

Jerko Šimac
Jerko Šimachttps://www.crofutsal.com
Jerko Šimac je rođen 1980. godine u Splitu. Novinar CROfutsal magazina je od 2007. godine, a od 2013. godine i glavni urednik.

Naši sponzori

spot_img
spot_img
spot_img

Najnovije objave