Fabet kladionica

Pašalić i Sokol više nisu igrači Novog Vremena!

Viceprvak Hrvatske, makarsko Novo Vrijeme Apfel nastavlja s promjenama u igračkom kadru. Nakon izbora novog predsjednika, dolazaka Luke Sutona, Bartula Ore, Blage Gašpara i Marina Sesara te odlazaka Igora Osredkara i Duje Bajrušovića klub je na službenoj stranici objavio dva nova odlaska. U novoj sezoni dres Makarana tako neće nositi Ante Sokol i Nikola Pašalić. Objavu kluba vam prenosimo u nastavku.

Ante Sokol je rođen 8. studenog 1993. godine u Makarskoj u kojoj je i počeo svoju futsal karijeru 2017. godine. U četiri sezone provedene u Novom Vremenu Apfel osvojio je dvije titule prvaka Hrvatske, igrao Ligu Prvaka te još dva puta bio u finalu nacionalnog prvenstva.

Nikola Pašalić je rođen 19. prosinca 1996. godine. Futsal karijeru je poput Sokola također počeo u Novom Vremenu Apfel 2014. godine. Dres kluba je nosio u dva navrata, od 2014. do 2016. i od 2019. do danas. Između ove dvije epizode u klubu posvetio se samo nogometu.

Sokolu i Pašaliću želimo sreću u nastavku njihovih karijera!

O nama Marin Kraljević

avatar
Marin Kraljević je novinar i voditelj marketinga na CROfutsal portalu. 31-godišnji magistar komunikacijske i informacijske tehnologije radi na portalu od lipnja 2020. godine.

Moglo bi vas zanimati

Kvalifikacije za 2.HMNL-jug | Porto Tolero na korak do povratka u 2.HMNL-jug

Nakon što su u prva četiri kola kvalifikacija za popunu 2.HMNL-jug slavili domaćini, jučer je …

Raspored i delegiranje službenih osoba 3. i 4. utakmice finala doigravanja

U petak i nedjelju na rasporedu su treći i četvrti susret finala doigravanja za prvaka …